Bakan Göktaş: Tekirdağ’ımızın büyümesini ve güçlenmesini istiyoruz

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Çerkezköy’e geldi.

Çerkezköy 29.03.2024 17:56:00 0
Bakan Göktaş: Tekirdağ’ımızın büyümesini ve güçlenmesini istiyoruz

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Çerkezköy İlçe Teşkilatı önünde AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan, Çiğdem Koncagül, AK Parti İl Başkanı Ali Gümüş, MHP Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber ve partililer tarafından karşılandı. 

 

 

 

ADAYLAR İÇİN DESTEK İSTEDİ 

 

Atatürk Caddesi’nde partililer ile birlikte esnafı gezen Bakan Mahinur Özdemir Göktaş esnaf ve vatandaşlardan 31 Mart yerel seçimleri öncesi Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel ve Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe’ye destek istedi. Cumhuriyet Meydanında bulunan Cumhur İttifakının seçim standını da ziyaret eden Bakan Göktaş burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

 

 

 

TEKİRDAĞ GÜÇLENSİN İSTİYORUZ 

 

31 Mart yerel seçimleri öncesi Tekirdağ’a sık sık geldiğini ve adaylara destek istediğini ifade eden Bakan Göktaş, “ Biliyorsunuz Tekirdağ benim memleketim. Önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var. Bu seçimler gerçekten çok önemlidir. Bizlerde istiyoruz ki Tekirdağ’ımıza hizmet siyaseti gelsin. 22 yıldır diğer illerimizde eser ve hizmet siyasetini hem Tekirdağ’lı hemşerilerimize hem de Çerkezköy, Çorlu ve diğer ilçelerimizde de kazandırmak istiyoruz. Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayımız Abdullah Öğe tecrübeli bir isim. Her zaman vatandaşımızın yanındadır. Sıkıntıları ve çözüm önerilerini de çok iyi biliyor. Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cüneyt Yüksel ise Süleymanpaşa’yı şahlandıran bir belediye başkanımızdır. Biz kendisinin eserlerinden ve hizmetlerinden asla şüphe duymadık ve duymuyoruz. Her zaman yanlarındayız. Tekirdağ’a güzel hizmetler gelsin istiyoruz. Hem vatandaşlarımız hem Tekirdağ’ımız büyüsün. Tekirdağ’ımız güçlensin istiyoruz” dedi. 

 

 

 

 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10