BAL 2.grupta 27.hafta maçları oynanacak

TFF Bölgesel Amatör Lig 2.grupta hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak. Haftaya lider durumda giren Çorluspor 1947 deplasmanda ligin dibinde yer alan Babaeskispor’a konuk olacak.

19.04.2024 15:21:00 0
BAL 2.grupta 27.hafta maçları oynanacak

Liderin bir maçı eksik dört puan gerisinde bulunan Gebzespor deplasmanda Uzunköprüspor’a konuk olurken, temsilcimiz Sarayspor 1953 ise evinde Diliskelesispor’u ağırlayacak. 

 

Bu sezon oynadığı 25 karşılaşmada 19 galibiyet 4 beraberlik ve iki yenilgi alarak 61 puanla liderlik koltuğunda oturan Çorluspor 1947 ligin 27.hafta karşılaşmasında deplasmanda dört puanı bulunan Babaeskispor’a konuk olacak. Babaeski 100.Yıl Stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Oğuzhan Talha Karakuş yönetecek. Karakuş’un yardımcılıklarını ise Zekeriya Emre Karaduman ve Tugay Can Tekşen yapacak. 

 

HEDEF ÜÇ PUAN 

 

Hafta sonunda zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Çorluspor 1947 Başkanı Yusuf Gümüş, “ Üst üste galibiyetler alarak liderlik koltuğundaki yerimizi perçinledik. Bu hafta ise deplasmanda Babaeskispor’a konuk olacak. Bu karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılıp şampiyonluk yolunda son üç haftaya avantajlı girmek istiyoruz. Maçın hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladık. Tüm teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz sonsuzdur. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılacağız” dedi. 

 

 

GEBZESPOR DEPLASMANDA 

 

Liderin bir maçı eksik 4 puanla gerisinde yer alan Gebzespor ise hafta sonunda deplasmanda son haftaların formda ekibi Uzunköprüspor’a konuk olacak. Ahmet Mert Sarı, Kenan Gürsel ve Şebnem Urdal’ın görev yapacağı karşılaşma ise Pazar günü saat 15.00’de Oğuz Arda Sel Sentetik Futbol Sahası’nda oynanacak. 

 

TAÇSPOR EVİNDE 

 

49 puanla üçüncü sırada yer alan İstanbul temsilcisi Taçspor ise evinde ligin dibinde yer alan Lüleburgazspor’u ağırlayacak. Üst üstü mağlubiyetler alarak ligden düşmesi kesinleşen Lüleburgazspor’un üç puanı bulunuyor. Alemdağ Stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de oynanacak olan karşılaşmada Emre Tamboğa düdük çalacak. Tamboğa’nın yardımcılıklarını ise Atakan Yüzlü ve Yunus Emre Yüksel yapacak. 

 

KAPAKLISPOR BAY GEÇECEK 

 

33 puanla onuncu sırada bulunan Kapaklıspor’un bay geçeceği haftada 47 puanlı Feriköysopr ise 38 puanlı Kullar 1975’e konuk olacak. Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada Halil Alp Dağdelen, Ufuk Güven ve Enver Burak Gündem görev yapacak. 

 

46 puanlı İstanbul temsilcisi İFA ise 22 puanla 12’inci sırada yer alan Yuvacıkspor’u ağırlayacak. Buğçe Taşçıoğlu, Melih Kaya ve Osman Oğurlu’nun görev yapacağı karşılaşmada İFA Sahası’nda saat 15.00’de oynanacak. 

 

 

SARAYSPOR ÜÇ PUAN İSTİYOR 

 

Son haftalarda çıkış arayan Sarayspor 1953 ise evinde Diliskelesispor’u konuk edecek. Saray Stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de oynanacak olan karşılaşmada Mustafa Demir görev yapacak. Demir’in yardımcılıklarını ise Mehmet Aygen ve Önder Osman Zengin yapacak. Ligde orta sıralarda mücadele eden Gölcükspor evinde Edirne temsilcisi Keşanspor’u konuk edecek. Gölcük Şehir Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada Aslı Köse Güllüdere görev yapacak. Güllüdere’nin yardımcılıklarını ise Ali İmran Genli ve Hüseyin Balkaya yapacak. 

 

Haber/Yusuf DURMUŞ 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10