BAL’da hafta içi mesaisi yaşanacak

Bölgesel Amatör Ligde 31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle 25.hafta karşılaşmaları ise 3 Nisan Çarşamba günü oynanacak.

Tekirdağ 1.04.2024 16:02:00 0
BAL’da hafta içi mesaisi yaşanacak

Bölgesel Amatör Lig 2.grupta hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak. 

 

ÇORLUSPOR DEPLASMANDA 

 

Bu sezon oynadığı 23 karşılaşmada 55 puan toplayan Çorluspor 1947 deplasmanda 21 puanlı Sarayspor 1953’e konuk olacak. Saray Stadyumunda Çarşamba günü saat 15.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Tolga Tugay İnan yönetecek. İnan’ın yardımcılıklarını ise İsa Korkmaz ve Resul Emre Göçmen yapacak. Çorluspor 1947 Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş ise yaptığı açıklamada, “ Son haftalarda takım olarak büyük bir ivme yakaladık. Rakibimiz Gebzespor ise son haftalarda puan kayıpları yaşadı ve avantajı elimize aldık. Bu hafta ise deplasmanda Sarayspor’a konuk olacağız. Rakibimizi de mağlup ederek yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz” dedi. 

 

 

GEBZESPOR ÜÇ PUAN İSTİYOR 

 

Rakibi Çorluspor 1947’nin bir maç gerisinde 51 puanla ikinci sırada yer alan Gebzespor ise hafta sonunda 35 puanla sekizinci sırada bulunan Kullar 1975’e konuk olacak. Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadyumunda saat 15.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Berat Osmancıklı yönetecek. Yardımcılıklarını ise Zafer Doğukan Asan ve Enes Doğruel yapacak. 

 

KAPAKLISPOR’DA HEDEF ÜÇ PUAN 

 

Ligde 43 puanla üçüncü sırada yer alan Feriköyspor ise evinde son haftalarda çıkış yakalayan 33 puanlı Keşanspor’u konuk edecek. Oğuzhan Çalışkan, Batuhan Akkuş, Ahmet Dilek hakem triosunun görev alacağı karşılaşma ise Çarşamba günü saat 15.00’de Alemdağ Stadyumunda oynanacak. 43 puanla dördüncü sıradaki Feriköyspor ise deplasmanda 29 puanlı Kapaklıspor’a konuk olacak. Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmayı Mülazm Argız yönetecek. Argız’ın yardımcılıklarını ise Atakan Yüzlü, Uğur Çelik yapacak. Kapaklıspor Başkanı Cengiz Vural ise yaptığı açıklamada, “ Evimizde zirve hesapları yapan Feriköyspor’u konuk edeceğiz. Son haftalarda istediğimiz sonuçları bir türlü alamıyoruz. Feriköyspor’u mağlup ederek kendimize gelmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı da bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi. 

 

 

DİĞER KARŞILAŞMALAR 

 

43 puanlı bir diğer takım İFA ise 25.hafta karşılaşmasında evinde ligin dibinde yer alan Babaeskispor’u konuk edecek. İFA Sahası’nda saat 15.00’de oynanacak olan karşılaşmada ise İbrahim Baran Aksongür görev yapacak. Karşılaşmada Aksongür’ün yardımcılıklarını ise Arif Erme Harmanbaş ile Özkan Elikkaya yapacak. 7 puanlı Uzunköprüspor ise evinde 19 puanlı Yuvacıkspor’u ağırlayacak. Aykut Çetinkaya, Berke Bağırlar ve Yusuf Ökmen’in görev yapacağı karşılaşma Oğuz Arda Sel Sentetik Futbol Sahası’nda oynanacak. Ligde mücadele eden Gölcükspor ise evinde Diliskelesispor’u ağırlayacak. Çarşamba günü saat 15.00’de Gölcük Şehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Aykut Çok yönetecek. Çok’un yardımcılıklarını ise Uğur İnce ve Ufuk Güven yapacak. 

 

Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10