Başarılı sporcular Çerkezköy’ü gururlandırıyor

Çerkezköy Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Mustafa Kerem Esen ve Muhammet Yusuf Esen, Küçükler Masa Tenisinde Bölge Şampiyonu oldu.

29.04.2024 15:28:00 0
Başarılı sporcular Çerkezköy’ü gururlandırıyor

Çerkezköy Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Mustafa Kerem Esen ve Muhammet Yusuf Esen, Küçükler Masa Tenisinde Bölge Şampiyonu olurken, 125.Yıl Ortaokulu öğrencisi Aziz Sel ise okullar arası taekwando müsabakalarında, 76 kilogramda Türkiye 3’üncüsü olarak ilçemizi gururlandırdı. 

 

Çerkezköylü öğrenciler hem akademik hem de sportif anlamda ilçemizi ve Tekirdağ’ı başarılı bir şekilde temsil etmeye devam ediyor. 

 

BÖLGE ŞAMPİYONU OLDULAR

 

Okul Sporları kapsamında Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Mustafa Kerem Esen ve Muhammet Yusuf Esen, Beden Eğitimi Öğretmeni Cemal Şenozan’ın antrenörlüğünde Küçükler Masa Tenisinde Bölge Şampiyonu oldu. 

 

TEKİRDAĞ’I TÜRKİYE FİNALLERİNDE TEMSİL EDECEKLER 

 

Mustafa Kerem Esen ve Muhammet Yusuf Esen’in bölge birincisi olarak Türkiye finallerinde Tekirdağ’ı temsil etme hakkını elde ettiklerini kaydeden Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, “Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi kutluyorum” dedi. 

 

TÜRKİYE 3’ÜNCÜSÜ OLDU

 

Öte yandan 125.Yıl Ortaokulu öğrencisi Aziz Sel Nevşehir’de düzenlenen okullar arası taekwando müsabakalarında, 76 kilogramda Türkiye 3’üncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz başarılı sporcu Aziz Sel’i tebrik etti. 

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10