Başarılı sporculardan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan’a ziyaret

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan Şahinler Ortaokulu Küçük Kız Volaybol, Yıldız Kız Voleybol ve Yıldız Erkek Futsal takım sporcuları ile bir araya geldi.

Çorlu 4.03.2024 14:53:00 0
Başarılı sporculardan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan’a ziyaret

Küçük Kız Voleybol takımı ilçe ve il finallerinin ardından bölge şampiyonasında da başarılı olarak Sakarya'da yapılacak olan Türkiye yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. 

TEKİRDAĞ’I TEMSİL EDECEKLER

 

Yıldız Kız Voleybol takımı ise ilçe ve il finallerinin ardından bölge şampiyonasında başarılı olarak Manisa'da yapılacak olan Türkiye yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanırken, Yıldız Erkek Futsal takımı da ilçe ve il finallerinin ardından şampiyon olarak bölge maçlarında Tekirdağ’ı temsilen gruplarda yarışmaya hak kazandı. 

 

 

BAŞARILAR DİLEDİ 

 

Şahinler Ortaokulu Küçük Kız Volaybol, Yıldız Kız Voleybol ve Yıldız Erkek Futsal takım sporcularını Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan takım sporcularını ve hocalarını göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan, kız takımlarına yarı final maçlarında, erkek takıma ise grup maçlarında başarılar diledi. 

 

Haber / Semih SARMA 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10