Başkan Topak, muhtarlar ile bir araya geldi

31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimlerinde Ergene Belediye Başkanı seçilen Müge Yıldız Topak’a mahalle muhtarları hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

29.04.2024 16:06:00 0
Başkan Topak, muhtarlar ile bir araya geldi

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen mahalle muhtarlığı seçimlerinde seçmenlerden daha fazla oy alan Ergene’nin mahalle muhtarları Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak’ı makamında ziyaret etti. 

 

“MAHALLELERİN SORUNLARINA ÇÖZÜM OLACAĞIZ”

 

Başkan Topak’a yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek başarılar dileyen mahalle muhtarları gerek kurumlarla gerekse Ergene Belediyesi ile diyalog içinde çalışarak mahallelerinin sorunlarına çözüm olacaklarını ifade ettiler.

 

BAŞARILAR DİLEDİ 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Topak, “Ergene’mizin kıymetli muhtarları bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Onları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Tüm muhtarlarımızın mahallelerimizin birliği ve huzuru için çalışmalarına devam edeceklerine inancım tam. Önceki dönemdeki muhtarlarımıza hizmetleri için teşekkür eder, yeni dönemde hizmet edecek muhtarlarımıza da başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Sevay SÖNMEZ 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10