Başkan Topak, vatandaşlarla bir araya geldi

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramın 2. ve 3. Günlerinde vatandaşlarla bayramlaştı.

Ergene 13.04.2024 15:25:00 0
Başkan Topak, vatandaşlarla bir araya geldi

31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimlerinde Ergene Belediye Başkanı seçilen Müge Yıldız Topak, Ramazan Bayramı’nın 2. Gününde bayram sevincini, AK Parti İl Başkanı Ali Gümüş'ün ev sahipliğinde İl Başkanlığı’nda gerçekleşen bayramlaşma programında paylaştı. 

 

GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ DÜZENLENDİ 

 

Başkan Topak daha sonra Ahimehmet Mahallesi'nde düzenlenen geleneksel bayramlaşma törenine katıldı. Topak, “Ahimehmet Mahallesi'nin geleneksel bayramlaşma töreninde muhteşem bir birlik ve dayanışma ruhu içindeydik. Mahallemizin renkli ve sıcak atmosferi içinde, komşularımızla bayramın coşkusunu birlikte yaşadık. Bizi bir araya getiren bayram geleneklerimizin ve değerlerimizin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha hatırlattı” dedi. 

 

 

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ 

 

Pınarbaşı Mahallesi’nde de vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Topak, “Bu buluşmalar, birlik ve beraberlik ruhumuzu daha da güçlendirirken, aramızdaki güven ve sevgi bağlarının da kuvvetlenmesini sağlıyor. Desteklerinizle, Ergene'mizi daha aydınlık, huzurlu ve müreffeh yarınlara taşıma sözümüzü bir kez daha yineliyoruz.  Birlikte, her zorluğun üstesinden gelecek, Ergene için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

 

İLK GRUP TOPLANTISI YAPILDI 

 

Ramazan Bayramı’nın 3. Gününe AK Parti İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen grup toplantısı ile başlayan Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, “AK Parti İlçe Başkanlığımızda İlçe Başkanımız Sayın Hasan Şen ve belediye meclis üyelerimizle birlikte ilk grup toplantımızı gerçekleştirdik. Ergene’mize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 

 

ULU ÇINARI EVİNDE ZİYARET ETTİ

 

İlçe Başkanlığı’ndan ayrılan Topak, Ergene Trabzonlular Derneği Başkanı Erkan Baycan’ın annesini Ramazan Bayramı dolayısıyla evinde ziyaret etti. Topak, Ergene Trabzonlular Derneği Başkanı Erkan Baycan abimizin annesi ulu çınarımız Huri Teyzemizin ellerinden öperek bayramını tebrik ettim. Güzel dilekleri ve dualarıyla bizi onurlandıran Huri Teyzemize sağlıklı, mutlu nice bayramlar dilerim” diye konuştu. 

 

“BİRLİKTE NİCE BAYRAMLARA”

 

Daha sonra Kırkgöz Mahallesi’ndeki geleneksel bayramlaşma etkinliğinde vatandaşlarla bir araya gelen Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, “Bayram sevincimizi paylaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Birlikte daha nice bayramlara” dedi. 

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10