Başkan Var: Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz

Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, “Sevgi kenti Şarköy'ümüzde yaşayan hemşehrilerimizin huzur ve mutluluğu için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

Şarköy 28.08.2023 12:59:00 0
Başkan Var: Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz

 

Şarköy Belediyesi ekipleri tarafından ilçe genelinde ihtiyaç duyulan muhtelif noktalarda çalışmaların devam ettiğini kaydeden Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, “Sevgi kenti Şarköy'ümüzde yaşayan hemşehrilerimizin huzur ve mutluluğu için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde çalışmalar devam ediyor.

 


ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR


Çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, “Küçük Kelebekler Parkı ve Masal Park'ta zemin iyileştirme ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. İstiklal Mahallesi İpek Sokak'ta parke taş yol çalışması tamamlandı. İstiklal Mahallesi Gonca Gül Sokak'ta parke taş yol çalışması devam ediyor. Camikebir Mahallesi Yerli Sokak'ta metruk bina yıkımı gerçekleştirildi. Aşağıkalamış Mahallesi'nde çim ve ot biçme çalışması tamamlandı” dedi. 


UÇKUN İLAÇLAMA ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Camikebir, Uçmakdere, Gaziköy, Güzelköy ve Aşağıkalamış Mahallelerinde uçkun ilaçlama çalışması gerçekleştirildiğini söyleyen yetkililer, “Cumhuriyet Mahallesi Şehit Er Cem Akgün Sokak ve Camikebir Mahallesi Modern Sokak'ta parke taş çalışmaları öncesi kato çalışması gerçekleştirildi. Cam Şişe dönüşüm kutuları boşaltılarak geri dönüşüme gönderildi. Hoşköy Mahallesi Sahil Mevkii'nde greyder çalışması tamamlandı” ifadelerini kullandı.  Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, “Sevgi kenti Şarköy'ümüzde yaşayan hemşehrilerimizin huzur ve mutluluğu için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.


Haber / Sevay SÖNMEZ
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10