Belediye Akademisi Yılsonu Gecesi düzenlendi

Malkara Belediye Akademisi, yıl boyunca eğitim alan kursiyerler için yılsonu gecesi gerçekleştirdi.

Malkara 13.06.2023 12:18:00 0
Belediye Akademisi Yılsonu Gecesi düzenlendi

 

Geceye katılan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Kursiyerlerimiz, yıl boyunca almış olduğu eğitimlerin performansını siz değerli hemşehrilerimize sergileyeceklerdir” dedi. 

 



Malkara Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Belediye Akademisi Yılsonu Gecesi’ne; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner, Ersin Kaçar, Ahmet Nazif Balcı, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Başkanları ve Temsilcileri, STK Başkanları, Dernek Başkanları ve vatandaşlar katıldı.


FASIL DİNLETİSİ SUNULDU 


Malkara Belediye Akademisi Yılsonu Gecesi, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve tüm aziz şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başladı. Daha sonra Yaşar Demirdelen ve saz ekibinin fasıl dinletisi sunuldu. 


2015 YILINDA KURULDU 


Daha sonra konuşan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Belediye Akademimiz bünyesinde yıl boyunca eğitim gören kursiyerlerimiz için düzenlenen geceye hoş geldiniz. Tüm Malkaralıları, Malkara üst kimliğinde buluşturarak, hemşehrilik bilincini yaşatıp sürekli sözünü ettiğimiz dedikodu kültüründen iletişim kültürüne geçen bir Malkara ile mutlu insanlarıyla, içinde yaşayan tüm vatandaşlarıyla büyüyen, gelişen, nefes alan ve yaşayan Malkara'nın temelini oluşturabilmek için Malkara Belediye Akademisini 2015 yılında kurduk. Kurulduğu tarihten bugüne birçok eğitim ve kurslara sahip olan Belediye Akademimiz ilkeleri ve amaçları doğrultusunda Malkara’lı hemşehrilerimize hizmet vermeye devam ediyor.

 

 Bu akşamda her yıl olduğu gibi bu yıl da Belediye Akademimizde eğitim alan kursiyerlerimiz için Belediye Akademimiz tarafından güzel bir program organize edildi. Kursiyerlerimiz, yıl boyunca almış olduğu eğitimlerin performansını siz değerli hemşehrilerimize sergileyeceklerdir. Eğlencesi ve neşesi bol bir akşam diliyor, Belediye Akademisi yılsonu Gecesine göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 


GÖSTERİLER SUNULDU 


Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un konuşmasının ardından, Halk Oyunları Gösterimi (çocuk) İngilizce 1. Sınıf Öğrencilerinin gösterimi, Bağlama Kursu Gösterimi (yetişkin), Piyano Öğrencilerinin Gösterimi, Drama Kursu Öğrencilerinin Gösterimi, Aerobik Kursu Öğrencilerinin Gösterimi, Keman Kursu Öğrencilerinin Gösterimi, Çocuk Korosu Dinletisi, Halk Oyunları Gösterimi (yetişkin) gerçekleştirildi.


KATILIM BELGELERİ VERİLDİ 


Kursiyerler tarafından yapılan gösteriler salonda bulunan katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Malkara Belediye Akademisi Yıl Sonu Gecesi, Malkara Belediye Başkanı tarafından kursiyerlere verilen katılım belgesinin teslim edilmesiyle son buldu. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, program öncesi Malkara Kültür Merkezinde kurulan El Emeği Sergisini gezip, Akademi bünyesinde yoğun emekler harcanarak yapılan ürünleri inceledi.


Haber / Sevay SÖNMEZ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10