Binlerce vatandaş iftar sofralarında buluştu

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirilen iftar sofralarına, binlerce vatandaş katıldı.

Marmara Ereğlisi 5.04.2023 11:29:00 0
Binlerce vatandaş iftar sofralarında buluştu

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın ev sahipliğinde Belediye Salonu’nda kurulan gerçekleştirilen iftar programına, İlçe protokol üyeleri, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, gaziler, muhtarlar, STK üyeleri ile yaklaşık 5 bin kişi katıldı. 

RAMAZAN'IN BEREKETİ HEPİMİZE RAHMET VE HUZUR VERSİN”

İftar sofrasında eller “birlik, beraberlik” için açıldı. Dualar edildi, iftar coşkusu Marmaraereğlisi’ni sardı. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, hemşehrileriyle aynı sofrada buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek ‘’Değerli hemşehrilerimle bir yıl aradan sonra tekrardan mübarek Ramazan ayında aynı sofrada buluşmanın sevincini yaşıyoruz. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Ramazan'ın bereketi hepimize rahmet ve huzur versin” dedi.

“RAMAZAN AYI PAYLAŞMA AYIDIR”

Belediye Başkanı Hikmet Ata, “Bugün ikincisini düzenlediğimiz Geleneksel Mahalle İftarlarımıza hoş geldiniz. Her ramazan olduğu gibi bu yıl da siz değerli hemşehrilerimle Mahalle iftarlarımızda buluşuyoruz. Sizlerle tekrardan aynı sofrada buluşmanın, aynı yemeği paylaşmanın sevincini yaşıyoruz. İlçemizin dört bir yanında bu bereketli sofraları kurmaya gayret ediyoruz. Ramazan ayı paylaşma ayıdır. Ramazan ayı gönüllerimizi birbirimize sonuna kadar açmamız gereken aydır. Tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan ayını bir kez daha tebrik ediyorum. Tuttuğunuz bütün oruçlar, yaptınız bütün dualar kabul olsun. Ramazan'ın bereketi, hepimize rahmet ve huzur versin soframızı paylaşmak için bizimle olduğunuz için teşekkür ediyorum. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum“ dedi. İftarın ardından ilçe sakinleri ile sohbet eden Başkan Hikmet Ata, ihtiyaçlar ve taleplerle ilgili bilgi alarak gerekenin yapılması için talimat verdi.

Haber / Dilek Hilal DURAN 

 

 

 

 

 

Çerkezköy Haber Gazetesi Android


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cerkezkoy.haber.gazetesi.app&hl=tr&gl=US


Çerkezköy Haber Gazetesi Apple


https://apps.apple.com/tr/app/%C3%A7erkezk%C3%B6y-haber-gazetesi/id1662774718?l=trÜ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10