Camiatik Mahallesi’ne yeni bir yaşam alanı inşa edilecek

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı bir nesil olarak yetişebilmeleri için ihtiyaçlar doğrultusunda park ve spor alanlarını tüm mahallelerimizde yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Malkara 28.05.2023 12:44:00 0
Camiatik Mahallesi’ne yeni bir yaşam alanı inşa edilecek

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçeye yeni park ve yaşam alanları kazandırılmaya devam ettiğini belirterek, “Daha yeşil Malkara ve daha fazla sosyal yaşam alanları için ilçemize bir yeni parkımızı daha kazandırıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı bir nesil olarak yetişebilmeleri için ihtiyaçlar doğrultusunda park ve spor alanlarını tüm mahallelerimizde yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

 



Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçeye yeni park ve yaşam alanları kazandırılmaya devam ediyor. 


HOŞÇA VAKİT GEÇİRECEKLER 


Camiatik Mahallesi, Hasan Gürkan Caddesin üzerinde bulunan bin 336 metrekare yeşil alana sahip toplamda ise bin 997 metrekare olan park alanında, çocuk oyun parkı, spor alanları ve dinlenme alanları yapılarak vatandaşların ve çocukların hoşça vakit geçirebileceği şekilde dizayn edileceği belirtildi. 


HAYIRLI OLSUN 


Her mahallenin ihtiyaçları doğrultusun yeni parklar inşa ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul,“ Dün olduğu gibi bugünde ilçemizi geliştirip güzelleştirmek adına birçok adımlar atıyoruz. Daha yeşil Malkara ve daha fazla sosyal yaşam alanları için ilçemize bir yeni parkımızı daha kazandırıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı bir nesil olarak yetişebilmeleri için ihtiyaçlar doğrultusunda park ve spor alanlarını tüm mahallelerimizde yapmaya devam edeceğiz. Kendini yenileyebilmek, açık havada biraz nefes alabilmek, kent içinde bile olsa azıcık doğayla baş başa kalabilmek için parklarımızda vakit geçirmeye gayret gösterelim. Yeni yapacağımız parkın çocuklarımıza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını ümit ediyorum” dedi.


Haber / Dilek Hilal DURAN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10