Tarih: 22.08.2019 17:42

Çerkezköy 1911'in kör düğümünü kim çözecek

Facebook Twitter Linked-in

Kongrenin ardından geçtiğimiz akşam yapılan toplantıda başkan ve yönetim kurulunu belirleyen Çerkezköy 1911 Spor Kulübü eski başkan Kazım Asbaş’ın kulübü devretmemek için direniyor.

 

 

PARANIN ÖDENMEMESİ HALİNDE KULÜBÜ DEVRETMEM DEMİŞTİ

 

17 Ağustos’ta gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda konuşan kulübün eski başkanı Kazım Asbaş, kulübün 531 bin TL borucu olduğunu ve bu borcun yeni yönetim tarafından ödenmesi gerektiğini ifade etmişti. Paranın ödenmemesi durumunda kulübü devretmeyeceklerini ifade eden  Asbaş, “Ben bu kulübe para yatırdım. Param tedarik edilmeden kulübü yeni yönetim kuruluna teslim etmem. Bu taahhütnameyi ben verdim. Ayın 30'unda ödeme var. Bu borçlar ödenmeden hiçbir şey yapılmaz. 470 bin TL nakit alınmış” ifadelerini kullanmıştı.

 

“DESTEK OLACAĞINA KÖSTEK OLUYOR “

 

Kulüp yetkilileri ise Asbaş’ın bu tutumuna anlam veremediklerini kaydederek “ Kazım Asbaş ile görüşmemizde bize ‘ Ben bu kulüp için 500 bin TL harcadım. Parayı getirin, kulübü vereyim’ sözleriyle şaşkına döndük. Ligin başlamasına bir ay kala zor durumda bulunan takıma sahip çıkarak kulübü kaostan çıkardık. Ancak Kazım Asbaş böyle davranarak bize destek olacağına köstek oluyor. Kulüp evrakları teslim edilmediğinden ötürü yeni sezon öncesi transfer yapamıyoruz” diyerek Asbaş’a tepki gösterdi.

 

İL DERNEKLER MASASI TARAFINDAN ONAYLATILMASI GEREKİYOR

 

Öte yandan kongrede alınan isim değişikliği kararı ile Çerkezköy Doğanspor olan adını Çerkezköy 1911 Spor Kulübü olarak değiştiren kulübün isim değişiklik işleminin geçerli olabilmesi için yeni tüzüğün İl Dernekler masası tarafından onaylatılması gerektiği kaydediliyor.

 

Haber/Şaban KARDEŞ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —