Çerkezköy derbisinde gülen Fevzipaşaspor oldu

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu’nda haftaya lider durumda giren Fevzipaşaspor hafta sonunda deplasmanda Çerkezköy derbisinde Çerkezköy 1923 Gençlikspor’a konuk oldu.

7.05.2024 15:00:00 0
Çerkezköy derbisinde gülen Fevzipaşaspor oldu

Rakibi karşısında mağlup duruma düşmesine rağmen Fevzipaşaspor karşılaşmadan 4-2 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü. 



Çerkezköy 100.Yıl Stadyumunda önceki gün oynanan karşılaşmaya iki takımda galibiyet parolası ile başladı. Fevzipaşaspor’un gol için yüklendiği dakikalarda Çerkezköy 1923 Gençlikspor kaydettiği golle karşılaşmada öne geçti. 
 

FEVZİPAŞASPOR İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI 


Golün şokunu üzerinden çabuk atan Fevzipaşaspor ilerleyen bölümlerde Hamza Polat’ın golüyle skoru eşitledi. Müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Fevzipaşaspor Furkan Özkaptan ile bir gol daha bularak karşılaşmada öne geçti. Karşılaşmanın ilk devresinin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Fevzipaşaspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. 
 

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ 


Karşılaşmanın ikinci devresinde de heyecan tüm hızıyla devam ederken, rakibinin beraberlik için yüklendiği dakikalarda Fevzipaşaspor Emre Dumlu ile bir gol daha bularak farkı da ikiye çıkardı. Rakibinin oyundan düşmesini iyi değerlendiren konuk ekip Fevzipaşaspor Ali Efe Kadim ile bir gol daha bularak skoru da 4-1 yaptı. Ev sahibi ekip Çerkezköy 1923 Gençlikspor ilerleyen bölümlerde bir gol bularak skoru 4-2’ye getirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Fevzipaşaspor’un 4-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sonuçla birlikte Fevzipaşaspor puanını 19 yaparak liderliğini sürdürürken, Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise yedi maç sonunda puanla tanışamadı. 
 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 747 65 10