Çerkezköy Dernekler Platformu üyeleri Erseçkin ile iftarda buluştu

Çerkezköy Dernekler Platformu, ‘Belediye Başkan Adaylarıyla Buluşuyoruz’ temalı program çerçevesinde düzenlenen iftar programında İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yasemin Altın Erseçkin ile bir araya geldi.

Çerkezköy 28.03.2024 15:48:00 0
Çerkezköy Dernekler Platformu üyeleri Erseçkin ile iftarda buluştu

Çerkezköy Dernekler Platformu belediye başkan adaylarını ağırlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Cumhur İttifakı Adayı Abdullah Öğe, CHP Adayı Vahap Akay’ı ve Bağımsız Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız’ı ağırlayan platform, bu hafta da İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yasemin Altın Erseçkin’i ağırladı. Kafega Restaurantta gerçekleştirilen iftar programına ilçede faaliyet gösteren, hemşeri dernekleri, STK’lar, şehit aileleri ve oda temsilcileri katıldı. 

 

BAŞKANIMIZ SORUNLARI BİLİYOR 

 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Çerkezköy Dernekler Platformu Başkanı Mustafa Tokgöz, “Çerkezköy Dernekler Platformu olarak ‘Belediye Başkan Adaylarıyla Buluşuyoruz’ temalı programlarımızın sonuncusunu Çerkezköy’ün tek kadın adayı olan Yasemin Altın Erseçkin ile yapmaktayız. Çerkezköy’de bulunan derneklerimizin bir çok sorunu bulunmaktadır. Başkanımız yıllardır içimizde olduğu için sorunların bir çoğuna da hakimdir. Sizin bugün bizler aracılığı ile ileteceği sorunları da başkanımıza ileteceğim” dedi. 

 

 

TALEPLERİ SIRALADILAR 

 

Tokgöz, “ Amfi Tiyatro’da yıllardır projesi hazır olan fakat bütçesinden dolayı bekleyen dernekler için bir yer talebimiz var. Ayrıca ilçemizde kreş talebi, Arama Kurtarma Derneklerimizin malzeme, ekipman ve Afet Koordinasyon Merkeziyle ilgili talepleri bulunmaktadır. Afet Koordinasyon Merkezi’ne entegre çalışacak afet gönüllülerinin ve gönüllü derneklerin bu merkeze entegre edilerek etkin bir şekilde çalışmasını sağlama talebimiz var” dedi.

 

 

PROJELERİNİ TANITTI 

 

STK temsilcilerinin sorunlarını iletmesinin ardından konuşan İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yasemin Altın Erseçkin, “ Bu akşam benim için çok mukaddes bir akşam oldu. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimin neredeyse arifesindeyiz. 6 yıllık siyasi hayatım boyunca her sivil toplum kuruluşuna dokunarak, iletişimde kalarak, muhtarlarımızla bana ilettikleri her konuda iletişimde kalarak, ziyaretlerine giderek sizin yanınızda olmaya gayret gösterdim. Bugün de Belediye Başkan Adayı olarak sizlere hitap ediyorum. Sizlerin bana inandığınızı, bana güvendiğinizi biliyorum. Hepiniz bana lütfen 31 Mart’ta çıkacağım zorlu yarış için hem hakkınızı helal edin hem de dua edin. Ben 3 aylık başkan adaylığı yarışında gerçekten belki de sizin kadar değerli insanların bana ettiği hayır dualarla ayakta kalabildim. Hepiniz hakkınızı helal edin” dedi. Erseçkin konuşmasının devamında ise projelerini tanıttı. 

 

 

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10