Çerkezköylü muhtarlar mazbatalarını aldı

Çerkezköy'de 12 mahallede girdikleri seçim yarışında ipi göğüsleyen muhtarlar mazbatalarını İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından alarak görevlerine resmi olarak başladılar.

18.04.2024 15:30:00 0
Çerkezköylü muhtarlar mazbatalarını aldı

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nde bir araya gelen muhtarlar birlik ve beraberlik mesajı verirken, gerek kurumlarla gerekse Çerkezköy Belediyesi ile diyalog içinde çalışarak mahallelerinin sorunlarına çözüm olacaklarını ifade ettiler. 

 

8 mahallenin mevcut muhtarlarının kazandığı seçimlerde Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı İrfan Akem koltuğunu Fatma Kaya’ya, İstasyon Mahallesi Muhtarı Bahri Çakır koltuğunu Sevgi Salış’a ve Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi Muhtarı İlhami Türkkanlı ise koltuğunu Murat Çelik’e kaybetti. Öte yandan Fevzipaşa Mahallesi’nde Turan Ersöz’ün aday olmadığı seçimde azası İsmail Ayaz seçimleri kazandı. 

 

GÖREVLERİNE BAŞLADILAR 

 

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen mahalle muhtarlığı seçimlerinde seçmenlerden daha fazla oy alarak muhtarlığa seçilen Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün, Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı Fatma Kaya, Fevzipaşa Mahalle Muhtarı İsmail Ayaz, Gazi Osman Paşa Mahalle Muhtarı Mutlu Timur, Fatih Mahalle muhtarı Mehmet Çetin, Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Recep Şahin, Kızılpınar Mahalle muhtarı Nihat Malkoç, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Hikmet İşçan, Gültepe Mahalle Muhtarı Seyithan Kaya, İstasyon Mahalle Muhtarı Sevgi Salış, Namık Kemal Mahalle Muhtarı Murat Çelik mazbatalarını İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından alarak görevlerine resmi olarak başladılar. 

 

 

ÇERKEZKÖY HALKI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ 

 

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nde bir araya gelen muhtarlar birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Muhtarlar adına konuşan Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün “ Halkımızın takdiri ile muhtarlığa seçilen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. 31 Mart seçimlerinde oy veren vermeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Mahallelerimize en iyi şekilde hizmet etmek için halkımızın desteğini alarak farklı mahallelere muhtar seçildik. Seçimlerde aday olarak yarıştığımız arkadaşlarımıza da teşekkürü bir borç biliyoruz. Bundan sonra muhtarlar arkadaşlarımız ve azalarımızla birlikte gerek kurumlarımızla gerekse Çerkezköy Belediyesi ile diyalog içinde çalışarak mahallelerimizin sorunlarına çözüm olacağız” dedi. 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10