Çetin: Siyaset bitti, hizmet başlayacak

31 Mart yerel seçimlerinde rakibi CHP Adayı İrfan Mandalı’ya yaklaşık bin oy fark atarak ikinci kez Belediye Başkanlığına seçilen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Cumartesi günü Çerkezköy Adliyesinde mazbatasını aldı.

Kapaklı 7.04.2024 14:46:00 0
Çetin: Siyaset bitti, hizmet başlayacak

 

Çetin, “ Siyaset bitti, hizmet başlayacak. Bizlere oy vererek teveccüh gösteren, destek veren, dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Halkımız bize güvendi ve inandı. Biz de ‘Durmak yok, kaldığımız yerden devam’ diyoruz” diye konuştu. 

Mazbata törenine AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Mesut Dinç, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. 

 


HALKIMIZ BANA YENİDEN TEVECCÜH GÖSTERDİ 


Mazbatasını aldıktan sonra Çerkezköy Adliyesi önünde partililer ile birlikte basın açıklaması yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 2024 yerel seçimleri kazasız ve belasız bir şekilde atlattıklarını kaydetti. Çetin, “ Bu konuda sağduyulu olan bütün seçmenlerimize, Kapaklı halkımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yerel seçimlerde Kapaklı halkımız bana yeniden teveccüh gösterdi. Onlara layık olduğumu ve görevi doğru yaptığımı düşünüyorum. Gelecek dönemde de 5 yıl boyunca ötekileştirmeden, siyasi görüşüne bakmadan, memleket ayrımı yapmadan hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 
HALKIMIZ BİZE GÜVENDİ VE İNANDI 


Çetin, “ Kapaklı yeni bir olması nedeniyle ihtiyaçları oldukça fazladır. İnşallah yeni dönemde, yeni kadrolarımızla beraber, belediye personelimizle, cumhur ittifakımızla, il başkanlarıyla ve milletvekillerimizle Kapaklı’nın ihtiyaçlarını karşılayacağız. Bugün yeni bir dönem başlıyor. Siyaset bitti, hizmet başlayacak. Bizlere oy vererek teveccüh gösteren, destek veren, dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Her yerde bizleri kucakladılar. Çok duygusal anlar yaşadım. Üzüldüğüm, kırıldığımız anlar oldu ama mutluluklarımız daha fazla olmuştur. Halkımız bize güvendi ve inandı. Biz de ‘Durmak yok, kaldığımız yerden devam’ diyoruz” diye konuştu. 


HİZMETLER DEVAM EDECEK 


Çetin’in ardından konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş,  “Sayın Mustafa Çetin, görev yaptığı bu 5 yıllık süreçte Kapaklı’ya birçok hizmetler kazandırırken, Kapaklı’da genel idare yönüyle de hükümetimiz çok önemli hizmetlerde bulundu. Bu dönem de Tekirdağ’da bir yeni belediyemiz Ergene ve yine göreve devam eden Kapaklı’da Mustafa Çetin’le beraber inşallah buraları tekrar şaha kaldıracağız. Seçmenlerimize, cumhur ittifakı teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

 


BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN 


‘Bayrama kavuşmadan Kapaklımıza bir bayram yaşatmış olduk’ diyen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş,” Bütün Kapaklı halkına teşekkür ediyoruz. Seçim ülkemizin genelinde olduğu gibi Kapaklımızda da bir demokrasi şenliği niteliğinde geçti. Seçimi bitirdik, şimdi önümüze bakıyoruz. Mustafa Çetin başkanımız güzel bir beş yıl geçirdi. Çeşitli ekonomik krizlerin yaşandığı süreçte başkanımız kendi bünyesinde de güzel kaynaklar yaratarak Kapaklı’ya hizmet vermeye çalıştı. Hükümetimizin de büyük destekleri oldu. Yeni dönem Kapaklımız için bu hizmetlerin daha da taçlandırılacağı, Kapaklı’nın şahlandırılacağı bir dönem olacak.Kendisinin büyükşehirden olan ihtiyaçlarıyla da milletvekilleri olarak ilgileneceğiz. Arada bir köprü vazifesi görmüş olacağız. Kapaklı’mıza hayırlı olsun, şehrimize hayırlı olsun. Birlik beraberliğimiz daim olsun”dedi. 


Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10