Çorlu’ya kazandırılacak 8 derslikli okulun temeli atıldı

TOBB ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın da katkılarıyla Çorlu’ya yapılacak olan okul binasının temel atma töreni gerçekleşti.

Çorlu 28.02.2024 15:44:00 0
Çorlu’ya kazandırılacak 8 derslikli okulun temeli atıldı

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan "Ulusal Eğitime Katkı Protokolü" kapsamında, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın da katkılarıyla Çorlu’ya yapılacak olan okul binasının temel atma töreni gerçekleşti.

 

 

Törene; Çorlu Kaymakamı Murat Eren, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Genel Sekreter İbrahim Karagöz, Meclis Üyeleri, Meslek Komite Üyeleri, Kadın Girişimciler, Genç Girişimciler katıldı. 

 

 

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA DEVAM EDİYORUZ”

 

Çorlu’ya yeni bir okul kazandırmasında büyük katkıları olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür eden Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, “Çorluya yapılacak olan 8 derslik olan okul binasının bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Eğitime yatırımı geleceğe yapılan en büyük yatırım olarak gören TOBB ve Oda-Borsalar olarak ülkemizin geleceği ve çocuklarımızın eğitimi için elimizi taşın altına koymaya devam ediyoruz” dedi.

 

Haber / Semih SARMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10