ÇTSO’dan başkanlara ‘hayırlı olsun’ ziyareti

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, 31 Mart’ta gerçekleştirilen seçimlerden zaferle ayrılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

18.04.2024 13:45:00 0
ÇTSO’dan başkanlara ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’e; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Ogün Asıl ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bünyamin Fırat, Evren Kahraman, Mesut Görgün, Sedat Çolak, Turgay Kaya, Ümit Süthan, Genel Sekreter Seçkin Bayraktar eşlik etti. 

 

BAŞARILAR DİLEDİ 

 

ÇTSO heyeti ilk olarak 31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimlerinde yüzde 43.23 oy alarak 3’üncü kez Çerkezköy Belediye Başkanı seçilen Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ederek Başkan Akay’a ve meclisine başarılar diledi. 

 

TEŞEKKÜR ETTİ 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve beraberindeki heyete teşekkür etti. 

 

 

BAŞKAN TAŞYASAN’I ZİYARET ETTİLER 

 

ÇTSO heyeti Başkan Akay’ın ardından Saray’da yüzde 62,92 oy alarak seçimden zaferle ayrılan Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan’ı makamında ziyaret etti. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Belediye Başkanı Abdül Taşyasan ve Meclisine yeni dönemde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Taşyasan ÇTSO heyetine teşekkür etti. 

 

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10