DİSK Çerkezköy Temsilciliğinden gazetemize 1 Mayıs ziyareti

DİSK Genel-İş Sendikası Çerkezköy Belediyesi Baş Temsilcisi Nazif Atif ve üyeler 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde Çerkezköy’deki gazeteleri ziyaret ederek 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.

2.05.2024 12:55:00 0
DİSK Çerkezköy Temsilciliğinden gazetemize 1 Mayıs ziyareti

Gazetecilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlayan Baş Temsilci Nazif Atik, Hasan Tetikbaş, İsmail Gümüş ve İbrahim Kalaycı günün anısına gazetecilere tatlı ikramında bulundu. 

 

 

1 MAYIK EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜNÜ KUTLADILAR 

 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde çalışan arkadaşlarını ve basın mensuplarını ziyaret ettiklerini kaydeden Baş Temsilci Nazif Atik, “ Sabahın ilk ışıklarından itibaren 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününde çalışanları yalnız bırakmak istemedik. Temsilcilik olarak sendika üyelerimizi tatlı ikramında bulunduk. Gazetecilik, halkımızın haber alma hakkını kullanmasına yardımcı olmak amacıyla doğruluk, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri uhdesinde barındıran önemli bir meslektir. Bu mesleği icra etmekte olan gazeteci arkadaşlarımız da ilkeli yayıncılık anlayışı çerçevesinde olayları tarafsız bir şekilde halka aktarmakta, bir anlamda kamu vicdanının sesi olmaktadırlar. Demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olan basın ve medya, aynı zamanda kurumlarla bireyler arasındaki veri akışını sağlayan düşünce, ifade ve haber alma özgürlüğünün en etkin araçlarıdır. Çerkezköy halkına sunmuş oldukları hizmetten dolayı ilçemizdeki tüm basın-yayın kuruluşlarının temsilci ve çalışanlarının, kamuoyunun gözü kulağı olan gazetecilerimizin de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutladık” dedi. 

 

 

Haber/Semih SARMA 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10