Edirnespor’dan evinde önemli üç puan

TFF 3.Lig’de play-off mücadelesi veren Edirnespor hafta sonunda evinde Malatya Arguvan Spor Kulübünü konuk etti.

8.04.2024 14:49:00 0
Edirnespor’dan evinde önemli üç puan

 

Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Edirnespor karşılaşmadan da 2-1 galip ayrılarak haftayı üç puanla kapattı. 

Edirnespor, ligin 27’inci haftasında 25 Kasım Stadı’nda Malatya Arguvan Spor Kulübü’nü ağırladı. Sarı kırmızılılar ligde Play-Off’lara kalabilmek için sahaya galibiyet parolasıyla çıkarken, karşılaşmayı TFF’nin Rize bölgesi hakemlerinden Sinen Dere yönetti. Maçta Dere’nin yardımcılıklarını; Samsun bölgesinden Musa Çetindemir, Erzurum bölgesinden Abdullah Maden ve Rize bölgesinden Yasin Kalcıoğlu yaptı. Edirnespor karşılaşmaya Ahmet Çolak, Tayfun Kırca, Ahmet Keleş, Kemal Can Aydemir, Emre Gürsel Hürcan, Uğur Ayhan, Yağız Berkay Hazar, Said Can Açıkalın, İlkay İşler, İlhan Topatar, Atakan Serin kadrosu ile çıkarken, Malatya Arguvan Spor Kulübü ise Davut Paşa, Ergin Berk Nebioğlu, Semih İntepe, Musa Buğrahan Kavaklı, Furkan Yiğit, Okan Saraçoğlu, Mahmet Altınkaya, Mertcan Aşçı, Selman Faruk Dibek, İbrahim Enes Hoş, Emirhan Tak ilk onbiri ile çıktı. 

 


İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI 


Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Edirnespor arzuladığı gole ise 14’üncü dakikada ulaştı. Sağ kanattan gelişen Edirnespor atağında topla buluşan İlkay İşler düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Edirnespor’u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Edirnespor ilk devrenin ilerleyen bölümlerinde ikinci gol için yüklendi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve ilk devre ev sahibi ekibin tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı. 


GALİBİYET İLE AYRILDI 


Karşılaşmanın ilk devresinde etkisiz bir futbol ortaya koyan Malatya temsilcisi 52’inci dakikada Furkan Yiğit ile beraberlik sayısını buldu. Karşılaşmaya eşitliğin gelmesiyle birlikte heyecan giderek artarken taraftarının desteği ile Edirnespor İlhan Topatar ile yeniden galibiyet golünü buldu. İki kez öne geçen Edirnespor kalan dakikalarda kontrolü elinden bırakmadı. Son dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Edirnespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Edirnespor bu galibiyetle birlikte puanını 40 yaparak altıncı sıradaki yerini korurken, Malatya Arguvan Spor Kulübü ise 10 puanda kaldı. 


Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10