Elektrikli zabıta devriye araçları hizmete sunuldu

Malkara Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere çevre dostu elektrikli zabıta devriye aracı Malkaralı vatandaşların hizmetine sunuldu.

Malkara 13.06.2023 10:25:00 0
Elektrikli zabıta devriye araçları hizmete sunuldu

 

Aracı inceleyen Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “İşlerin hızlı bir şekilde yapılması konusunda bu araç ekiplerimize yardımcı olacak” dedi. 
 


Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Hürriyet Caddesi, Şadırvan Önünde vatandaşların görücüsüne sunulan çevre dostu elektrikli zabıta devriye aracını inceledi. 


İŞLER HIZLI BİR ŞEKİLDE YAPILACAK 


Tüm yenilikleri ve hizmet çeşitliliğini Malkara’da vatandaşlarla buluşturmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Yurdakul, “Yönetmeliğe uygun olarak hizmete sunduğumuz çevre dostu elektrikli RKS Marka aracımız hemşehrilerimize hizmet edecek. İşlerin hızlı bir şekilde yapılması konusunda bu araç ekiplerimize yardımcı olacak. Malkara Belediyesi olarak her zaman hemşehrilerimizin yanındayız” dedi.


VATANDAŞLARA BİLGİ VERDİ 


Çevre dostu elektrikli aracı incelemeleri esnasında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, araca ilgi gösteren vatandaşlarla da sohbet edip, bilgilendirmelerde bulundu.


Haber / Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10