Ergene Misinlispor kupasını aldı

Tekirdağ 1. Amatör Küme C Grubu’nda ligin tamamlanmasına bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Ergene Misinlispor sezonun son maçı öncesi şampiyonluk kupasını aldı.

Ergene 31.01.2024 16:02:00 0
Ergene Misinlispor kupasını aldı

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu’nda bir önceki hafta rakibini mağlup ederek en yakın rakibi önünde liderliğini perçinleyen Ergene Misinlispor sezonun son maçı öncesi şampiyonluk kupasını aldı 

Sporun ve sporcunun dostu kimliği ile bilinen ve takım sporları dışında Ergene’yi temsil eden bireysel sporcuları da sürekli olarak destekleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ 1. Amatör Küme C Grubunu şampiyon olarak tamamlayan Misinlispor’u gruptaki son maçında da yalnız bırakmayarak karşılaşma öncesi düzenlenen kupa törenine katıldı. Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (Tekirdağ ASKF) Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ile birlikte şampiyon takıma kupasını veren Başkan Yüksel, “Temsilcimiz Misinlispor’un elde ettiği başarıdan ötürü kulüp başkanı ve yöneticilerini, teknik heyeti, tüm sporcuları ve mavi – beyazlı renklere gönül veren sporseverleri tebrik ediyorum. Desteğimiz bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. Play – Off turunda da başarılı olarak şampiyonluğu taçlandıracaklarına yürekten inanıyorum.” dedi.

 

 

KARAAĞAÇSPOR’A MAĞLUP OLDU 

Kupa törenin ardından Ergene Misinlispor ile Karaağaçspor karşı karşıya geldi. Sezon boyunca mağlubiyet yüzü görmeyen Ergene Misinlispor prestij maçında Karaağaçspor’a 4-2 mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte Ergene Misinlispor sezonu 35, Karaağaçspor ise 34 puanla tamamladı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Karağaçspor Başkanı Özgür Cengiz, “Namağlup takım yoktur. Kenan Asilkan ve Sezer Karagöz hocamla oynamamış takım vardır.Grubunu şampiyon olarak tamamlayan Ergene Misinlispor’u güzel bir oyunla deplasmanda mağlup ettik. Bir sezonun daha sonuna geldik. Playoff’a yükselen Ergene Misinlispor ile Pınarçaspor’a başarılar diliyoruz” dedi. 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10