Ergene Velimeşespor yükselişini sürdürdü

TFF 3.Ligde mücadele eden Ergene Velimeşespor hafta sonunda evinde Hacettepe ile karşı karşıya geldi.

Ergene 21.11.2023 13:27:00 0
Ergene Velimeşespor yükselişini sürdürdü


 İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde Mertcan’ın golüyle ev sahibi ekip Ergene Velimeşespor karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldı. Ergene Velimeşespor bu galibiyetle puanını 16 yaparak altıncı sıraya yükselirken, Hacettepe 1945 ise 10 puanda kaldı. 

Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda  oynanan maçta İzmir bölgesi hakemi Hasan Avcı düdük çalarken yardımcılıklarını yine aynı bölgeden Kaan Kaya ile Tolga Okumuş yaptı. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak da Aydın bölgesinden Kaan Kara görev aldı.Ev sahibi ekip karşılaşmaya Boğaçhan Kazmaz, Burak Can Alakuş, 

 

İbrahim Hırçın, Mert Er Estik, Safa Yıldırım, Akif Özerli, İbrahim Fatih Dilek, Yusuf Yağcı, Baha Kısacak, Özgen Erdem, Mertcan Akkaya kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Hacattepe ise karşılaşmaya Ebrar Yiğit Aydın, Musa Şahindere, Rahmi Can Karadaş, Ataberk Gök, Berat Tosun, Tunahan Akpınar, Gürkan Alver, Muhammet Furkan Kılıç, Hakan Bozkurt, Furkan Ünsal, Sami Gökhan Altıparmak kadrosu ile çıktı. 

 


GALİBİYET İLE AYRILDI 


İlk yarısı golsüz tamamlanan maçın ikinci yarısında sol kanattan İbrahim Hırçın’ın ceza sahasına gönderdiği topu ters tarafta iyi takip eden Mertcan Akkaya kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi.


Maçın kalan bölümünde başka gol olmayınca başından sonuna oyunun kontrolünü elinde bulunduran Ergene Velimeşespor, Hacettepe engelini de tek golle geçerek hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.Bu sonuçla Ergene Velimeşespor 10 maç sonunda 16 puana erişerek 15 takımlı grubun 6. sırasında yer alırken, Hacettepe 1945 ise 10 maç sonunda 10 puanda kaldı. 


Haber/semih SARMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10