Eşcinsel sitesinde başlayan birliktelik evde ilişkiye sonra da gaspa dönüştü

Çerkezköy’de bir kişi eşcinsellerin bulunduğu sitede tanışarak evine davet ettiği üç kişi tarafından bıçak ve muşta tehdidi ile telefon bankacılığı üzerinden 70 bin TL kredi çektirilerek gasp edildi.

17.12.2023 22:37:00 0
Eşcinsel sitesinde başlayan birliktelik evde ilişkiye sonra da gaspa dönüştü

Çerkezköy’de yaşayan 27 yaşındaki M.O., iddiaya göre eşcinsellerin kullandığı bir internet sitesinde tanıştığı 23 yaşındaki M.K., 19 yaşlarındaki C.P.K. ve  E.İ.’yi evine davet etti. 

KAMERAYA ÇEKİP GASP ETMİŞLER 

Eve geldikten sonra M.O ile bir süre vakit geçiren üç kişiden birisi iddiaya göre M.O ile cinsel ilişkiye girerken diğer iki şüpheli ise telefonla o anları kayda alıp ‘ bu bir gasptır’ diyerek M.O’nun telefonunu aldı. M.O’nun telefonundan babasının numarasını bulup M.O’yu bıçak ve muşta ile tehdit eden üç kişiden C.P.K iddiaya göre M.O’ya kredi çektirip 45 bin TL’yi, E.İ ise 25 bin TL’yi hesabına aktardı. İddiaya göre M.O’yu 70 bin TL gasp eden üç kişi M.O’nun polise gitmesi halinde bu görüntüleri babasına göndermekle tehdit etti. Evden ayrılan üç şüphelinin İstanbul’a giderek M.O’dan gasp ettikleri paranın 45 bin TL’si ile alışveriş yaptığı öğrenildi. 

GASP EDİLEN KİŞİ SOLUĞU EMNİYETTE ALDI 

Üç kişi tarafından bıçak ve muşta tehdidi ile gasp edilen M.O soluğu ise Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünde aldı. Olayın ardından Cumhuriyet Savcılığı tarafından oluşturulan özel ekip çevredeki kameraları mercek altına alırken,  fiziki ve teknik takip sonucu 3 şüpheli 48 saatlik çalışma sonrası Çerkezköy’deki adreslerinde kıskıvrak yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Çerkezköy Adliyesine sevk edilen M.K, C.P.K ve E.İ çıkarıldıkları mahkemece nitelikli yağma ve cinsel saldırı suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildiler. Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı zanlıların cep telefonlarına el koyarak Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne gönderirken, buluşmaya gitmeden önce uyuşturucu aldıkları belirlenen üç şüpheliyle ilgili savcılık ek soruşturma açtı. 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10