Feci kaza kameraya yansıdı

Süleymanpaşa’da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü ile yanındaki yolcunun yaralandığı kaza anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Süleymanpaşa 22.12.2023 17:11:00 0
Feci kaza kameraya yansıdı


 Aydınlık Geleceğin Partisi Genel Başkanı Murat Danacı’nın da oğlu motosiklet sürücüsü ile yanında bulunan arkadaşının hastanede tedavileri sürürken, servis aracı sürücüsü ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 


KAVŞAKTA ÇARPTI 


Okuldan yurda gitmek için Gazi Hasan Paşa Caddesi’nde seyir halinde ilerleyen U.E.D’nin kullandığı 06 ECA 690 plakalı motosiklet ile yoldan dönmeye çalışan H.Ç idaresindeki 59 J 0070 plakalı servis minibüsü çarpıştı. Kaza sonrası yola savrulan 16 yaşındaki U.E.D ve arkadaşı M.S olay yerine gelen ambulanslarla Tekirdağ D. Fehmi Cumalıoğlu hastanesine kaldırıldı. Belinde, ayağında ve kırıklar meydana gelen iki genç ameliyatın ardından müşahedeye alındı. 

 


AİLESİ TEPKİ GÖSTERDİ 


Kaza anı ise çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, polis ekipleri servis minibüsü sürücüsü H.Ç ise gözaltına alındı. Kazanın ardından servis sürücüsüne tepki gösteren Danacı ailesi, “ Oğlumuz ve arkadaşı Hürriyet Mahallesi’nden Kumbağ Denizcilik Anadolu Lisesine giderken kavşakta servis minibüsünün çarpması sonucu yaralandı. 

 

Vücutlarında kırıklar olan çocuklarımız ameliyattayken gözaltına alınan servis sürücüsü serbest bırakılmış. Avukatımızın itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı. İnsan sağlığı bu kadar kolay olmamalıdır” dedi. Öte yandan U.E.D ve arkadaşı M.S’nin hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi. 


Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10