Fevzipaşaspor liderliğini sürdürdü 2-0

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu’nda haftaya lider durumda giren Fevzipaşaspor evinde Taşkıranlar Samsungücü ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekip karşılaşmadan da 2-0 galip ayrılıp

29.04.2024 17:54:00 0
Fevzipaşaspor liderliğini sürdürdü 2-0

Sezonun ikinci devresinin ilk maçında lider Fevzipaşaspor Çerkezköy Belediyesi 100.Yıl Stadyumunda Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü ile karşılaştı. 

 

İKİ GOLLE GÜLDÜ 

 

Pazar günü saat 14.30’da başlayan karşılaşmaya her iki takımda galibiyet parolası ile başladı. İlerleyen bölümlerde ataklarını sürdüren ev sahibi ekip Fevzipaşaspor Ali Efe Kadim’in golüyle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan rakibi karşısında kontrollü bir futbol ortaya koyan Fevzipaşaspor karşısında Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü beraberlik için yüklendi. Kalan dakikalarda Boran Sabuncu ile bir gol daha bulan Fevzipaşaspor karşılaşmadan da 2-0 galip ayrılmasını bildi. Bu galibiyetle birlikte Fevzipaşaspor puanını 16 yaparak liderliğini sürdürürken, Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü ise 10 puanda kaldı. 

 

 

TEKNİK HEYET VE SPORCULARI TEBRİK ETTİ 

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Fevzipaşaspor Kulübü yönetimi, “ 17-18 yaşlarındaki gençlerden oluşan A Takımımız, şampiyonluk için yoluna dolu dizgin devam ediyor.  Hafta içi Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsilen mücadele ettiler; cuma ve cumartesi yüksek tempolu iki maç yaptılar, bugün de şampiyonluk yarışındaki rakibini mağlup ettiler.  İlimizi temsil etmek için Türkiye şampiyonasında olan tüm oyuncularımız sebebiyle hafta başında bu maçın ileri tarihe ertelenmesi için dilekçe verdik; fakat tertip komitesi tarafından kabul edilmedi. Oyuncularımız cuma-cumartesi ve pazar günü üç tane peş peşe 90 dakikalık maçlarda aslanlar gibi mücadele etti. Tüm oyuncularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ederiz” dedi. 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10