Fotoğraf tutkunları yarışmada hünerlerini sergileyecek

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Tekirdağ Fotoğraf Derneği (TEFOD), Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği (TEFSAD) ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde “Tekirdağ’da Turizm” Fotoğraf Yarışması düzenlenecek.

15.04.2024 12:04:00 0
Fotoğraf tutkunları yarışmada hünerlerini sergileyecek

Bu yıl 48’incisi düzenlenen Turizm Haftası dolayısıyla 15-22 Nisan tarihleri boyunca yapılan tüm etkinliklerden oluşan fotoğraflardan oluşacak “Tekirdağ’da Turizm” Fotoğraf Yarışması’na son başvurunun 26 Nisan Cuma günü olduğu kaydedildi. 

 

YARIŞMA ULUSAL DÜZEYDE DÜZENLENECEK 

 

Ulusal düzeyde düzenlenecek olan yarışmanın dijital (sayısal) kategoride Renkli fotoğraf olmak üzere tek bölüm olduğunu kaydeden Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri, “Katılımcılardan seçilecek fotoğraflar ile günümüzün yarına taşınmasına hizmet edilerek arşiv zenginleştirilecektir. Fotoğraf sanatına ilgi duyulmasına, sanatsal faaliyetlere katılımın artırılmasına ve fotoğraf sanatının gelişmesine katkıda bulunulacaktır” dedi. 

 

SONUÇLAR 30 NİSAN’DA AÇIKLANACAK 

 

Fotoğraf tutkunlarının kulturturizmyarısma@gmail.com adresine yapacağı başvurular için son gün 26 Nisan Cuma.  Başvuruların ardından Seçici Kurul’un 29 Nisan Pazartesi günü toplanacağı sonuçların ise 30 Nisan Salı günü bildirileceği ifade edildi. 

 

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLECEK 

 

Yarışmada Birinciye 12.4 ekran 64 GB 6 Ram tablet, ikinciye 128 GB Akıllı Telefon, üçüncüye Akıllı saat Whatch Fit 2 verileceğini dile getiren yetkililer, “Seçici kurul değerlendirmesi sonucunda, konulan ödülü alabilecek düzeyde görülmemekle birlikte anılmaya, özendirilmeye değer bulunan 3 adet Mansiyon ödülünün Kulaklık, sergilemeye değer bulunan en fazla 20 eser sahibine ise 64 GB Hafıza Kartı verilecek” şeklinde konuştu. 

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10