Gençlerin tehlikeli oyunu

Çerkezköy Öztrak Caddesi’nde motosikletin önünü kaldırıp teker üzerinde ayakta giden genç, hem kendi canını hiçe saydı hem de trafiği tehlikeye düşürdü.

Çerkezköy 24.05.2024 10:20:00 0
Gençlerin tehlikeli oyunu

 

 Motosiklet sürücüsünün ölüme davetiye çıkardığı anlar gazetemizin objektiflerine saniye saniye yansırken, hiçbir şey olmamış gibi yanında bulunan arkadaşlarıyla yoluna devam eden gence ise sürücüler korna çalarak tepki gösterdiler. 

 



Çerkezköy’de iddiaya göre kuryelik yapan bir motosiklet sürücüsü motosikletin ön tekerliğini havaya kaldırıp adeta ölüme davetiye çıkardı. 

 


ÖLÜME DAVETİYE ÇIKARDILAR 


Çerkezköy Öztrak Caddesi’nde iddiaya göre kuryelik yapan motosikletli üç gencin motosiklet üzerindeki akrobasi hareketleriyle hem kendi canlarını hiçe sayıp hem de trafiği tehlikeye düşürdüğü görüntüler gazetemizin objektiflerine saniye saniye yansıdı. 

 

 

Görüntülere hızla hareket halindeki motosikletlerinin üzerine uzanan gençlerin tehlikeli oyunu yansırken, akan trafiğe aldırış etmeyen gençlerin rahat tavırları dikkat çekti. Yaklaşık bir dakika içinde iki kez motosikletlerine hareket halindeyken uzanan ve önlerini görmeden yollarına devam eden gençler adeta ölüme davetiye çıkardı. Gençlerin yaptıkları hareketler görenleri ve sürücüleri şaşkına çevirirken, bazı sürücüler gençlere korna çalarak tepki gösterdiler. 


Haber / Faik Onur KAYA


0282 747 65 10