Tarih: 05.10.2017 20:18

Halk sağlığı için ekmek önlemi

Facebook Twitter Linked-in

BİRÇOK KONUDA EĞİTİM VERİLDİ

 

Hijyen ve sanitasyon, gıdalardaki zararlı maddeler, bulaşma ve bozulmalar, personel, işyeri ve ekipman hijyeni, temizlik ve dezenfeksiyon, fırınlarda hijyen ve sanitasyon, fırınlarda HACCP ve iyi hijyen uygulamaları, gıda infeksiyonu ve zehirlenmeleri, ekmek ve ekmek çeşitleri ile ilgili gıda mevzuatı, ekmek israfının azaltılması için alınacak tedbirler konularında eğitim verildi. Verilen eğitime katılım yoğun oldu. Eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olanlara sertifika düzenlenecektir.

 

EĞİTİMLERİN GEÇERLİLİK SÜRESİ 5 YIL

 

Eğitimlerin geçerlilik süresi 5 yıl olup, ekmek üretim, dağıtım ve satışında çalışan ve bu güne kadar eğitim almamış veya eğitiminin geçerliliği sona ermiş personelin meslek odalarına başvurarak söz konusu eğitime katılım taleplerini iletmeleri gerektiği belirtildi.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —