Havuz başında sıcak balo

Çerkezköy Narin Park’ın ilk etabı Erguvan Sitesi’nde düzenlenen ‘Yılbaşı Balosu’nda site sakinleri ve davetliler bir araya geldi.

Çerkezköy 31.12.2011 02:44:00 0
Havuz başında sıcak balo
Narin Park ve çevre sakinleri dün saat 20.00’da Narin Park Erguvan Sitesi’nde düzenlenen yılbaşı balosunda bir araya gelerek yeni yıla erken merhaba dedi.
 
NARİN PARKLILARIN HAVUZ BAŞINDA BALO KEYFİ
Çerkezköy Narin Park Erguvan Sitesi’nde site sakinleri ve davetlileri 2012’ye havuz başındaki baloda bir araya geldi. Program, Martı GYO’nun Markadan Sorumlu Pazarlama Müdür Yardımcısı Rengin Tuna Koçak ve İdari İşler Müdürü Ali Günal Kahramanoğlu’nun gördükleri ilgiden ve katılımın yoğunluğundan dolayı site sakinlerine ve davetlilere teşekkür konuşması ile başladı. Yoğun katılımın gerçekleştiği ve Sementa, Atilla Ertem ve Günay Ekrem’in sahne aldığı gecede davetlilere adeta müzik ziyafeti verildi. Gecede yetişkinler müziğin ritimleri ile havuz başında eğlenirken, çocuklar da ‘Noel Baba’ eşliğinde unutamayacakları bir yılbaşı balosu yaşadı. Çerkezköy’deki konut konseptine kazandırdığı farklı bakış açısı ile Çerkezköy’ün cazibe merkezi haline gelmesinde lokomotif olan Erguvan Sitesi ise gecenin karanlığında lazer şovlarla parladı. Yılbaşı dolayısıyla site sakinleri için düzenlenen gecede yapılan çekilişle de çeşitli hediyeler dağıtılırken, davetliler, gece geç saatlere kadar gönüllerince eğlendi.
 

Çerkezköy Haber / Kader BİLGEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10