Hayrabolu Belediyesi Gençlikspor Süper Amatör’e yükseldi

Tekirdağ 1.Amatör Küme’de B ve C grubunu lider olarak tamamlayan Hayrabolu Belediyesi Gençlikspor ile Çorluspor Süper Amatör’e yükselme maçında karşı karşıya geldi.

Hayrabolu 10.01.2023 12:38:00 0
Hayrabolu Belediyesi Gençlikspor Süper Amatör’e yükseldi

Tekirdağ 1.Amatör Küme’de B ve C grubunu lider olarak tamamlayan Hayrabolu Belediyesi Gençlikspor ile Çorluspor Süper Amatör’e yükselme maçında karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Hayrabolu Belediyesi Gençlikspor karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak Süper Amatör Lige yükselen ekip oldu. 

Tekirdağ 1. Amatör Ligi C Grubu’nu şampiyon olarak tamamlayan Çorlu temsilcisi, Tekirdağ 13 Kasım Stadı’nda Hayrabolu Belediye Gençlikspor ile Tekirdağ Süper Amatör Ligi’ne yükselme müsabakasında karşı karşıya geldi. 

HAYRABOLU ÖNE GEÇTİ 

Zorlu karşılaşmada her iki takımda galibiyet için mücadele ederken, iki takım savunması da hata yapmadı. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinin hemen başında Hayrabolu Belediyesi Gençlikspor Tugay’ın golüyle karşılaşmada öne geçti. Çorluspor bu gole 61’inci dakikada cevap vererek skoru eşitledi. 

GALİBİYET İLE AYRILDI 

Karşılaşmanın kalan dakikaları büyük bir çekişmeye sahne olurken, Hayrabolu Belediyesi Gençlikspor 85’inci dakikada Tugay ile karşılaşmada tekrar öne geçti. Bu golden iki dakika sonra Hayrabolu Belediyesi Gençlikspor’da Samet sahneye çıkarak takımının üçüncü golünü kaydetti. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Hayrabolu Belediyesi Gençlikspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sonuçla Hayrabolu Belediyesi Gençlikspor Süper Amatör Lige yükselen ekip olurken, ilk maçta şansını kaybeden Çorluspor 1947 ise 15 Ocak tarihinde Eriklice Zeytinspor ile Süper Amatör Lige yükselen üçüncü takım olmak için mücadele edecek. 

Haber/Bedirhan ÇELENK

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10