Hayrabolu’nun kırsal mahallelerine toplu taşıma hizmeti başlatıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayrabolu’nun kırsal mahallelerine yönelik toplu taşıma hizmetini başlattı.

Hayrabolu 24.10.2023 10:30:00 0
Hayrabolu’nun kırsal mahallelerine toplu taşıma hizmeti başlatıldı

 

Şoförleri ilk görevlerine uğurlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Her hafta Salı günleri Hayrabolu’nun kırsal mahallelerinde hizmet verecek olan 64-65-66-67-68 No’lu hatlarımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Sabahın erken saatlerinde Hayrabolu’ya giden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekulaş’a bağlı 64-65-66-67-68 No’lu hatlarda çalışacak şoförleri ilk görevlerine uğurladı. 

 


SALI GÜNLERİ HİZMET VERECEK 


Toplu taşıma araçlarının her hafta Salı günü Hayrabolu’nun kırsal mahallelerinde vatandaşların hizmetinde olacağını kaydeden yetkililer, “Vatandaşlarımız hatlarla ilgili saat ve güzergâh bilgisine www.tekulas.com.tr internet adresinden ulaşabilirler” dedi. 


HAYIRLI OLSUN 


Hayrabolu kırsal mahallelerine yönelik önemli bir ulaşım hizmetini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak toplu taşımanın önemini biliyor ve vatandaşlarımıza rahat, konforlu ve güvenli bir toplu ulaşım hizmeti vermek için önemli çalışmalar yapıyoruz. 

 

Bu kapsamda Hayrabolu ilçemizin kırsal mahallelerinde faaliyet gösterecek hatlarımızı da bugün itibariyle vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Her hafta Salı günleri Hayrabolu’nun kırsal mahallelerinde hizmet verecek olan 64-65-66-67-68 No’lu hatlarımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.


Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10