Tarih: 31.08.2015 18:42

Hazırlık maçında Babaeskispor'u tek golle geçtik

Facebook Twitter Linked-in

Süper Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor hazırlık karşılaşmasında Kırklareli temsilcisi Babaeskispor’u tek golle geçti.

PAZAR GÜNÜ OYNANDI

Pazar günü saat 16.00’da Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Muzaffer, Oğuz, Ali, Mesut, Tuna, Selçuk, Mesut Aytemiz, Emrah, Hakan, Gökay ve Salih ilk onbiri ile çıktı. Maçın ilk dakikalarından itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştirmeye çalışan temsilcimiz bir türlü arzuladığı golü bulamadı. Kanatlardan Emrah Çilingir ile etkili olmaya çalışan temsilcimiz Gökay ve Salih ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Konuk ekip Babaeskispor ise temsilcimizin üstüne geldiği dakikalarda galibiyet golünü aradı. Karşılaşmanın ilk devresinde her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı.

GALİBİYET İLE AYRILDI

Karşılaşmanın ikinci devresinde Oğuz’un yerine  Enes’i, Salih’in yerine Deniz’i  oyuna alan temsilcimiz ataklarını sıklaştırdı. Özellikle sol kanattan hücumlar geliştiren temsilcimiz arzuladığı gole ise karşılaşmanın 67’inci dakikasında ulaştı. Gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında topla buluşan Miçi lakaplı Deniz Sert mükemmel bir gole imza atarak 1911 Çerkezköyspor’u öne geçirdi.  Karşılaşmada öne geçen temsilcimiz kalan dakikalarda oyunu rölantiye aldı. Konuk ekip Babaeskispor ise geliştirdiği ataklarda beraberlik için yüklendi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

“ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ”

Karşılaşmanın ardından konuşma gerçekleştiren 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. 5 Eylül’de Bolu’ya kampa gideceğiz. Kadromuzda transfer çalışmalarını tamamladık. Alt yapıdan dahil edeceğimiz oyuncular ile birlikte kampta iyi bir hazırlık dönemi geçirerek sezona hazır girmek istiyoruz. Bu yıl taraftarımızı mutlu edecek ve göze hoş gelen futbol ile şampiyonluğu hedefliyoruz

Haber/Cem BÜLBÜL

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —