İkram çeşmesinden çorba akıyor

Çerkezköy Belediyesi'nin uygulamaya koyduğu 'İkram Çeşmesi' dün sabah saat 06.00'da faaliyete geçti. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da sabahın erken saatlerinde vatandaşlara çorba

Çerkezköy 9.02.2015 13:05:00 0
İkram çeşmesinden çorba akıyor

VATANDAŞLARA ÇORBA İKRAM ETTİ

Her sabah ikram çeşmesinden işe giden işçiler ve okula giden öğrenciler için çorba akacağını ifade eden Başkan Akay “Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Amfi Tiyatro yanında hizmete açılan ikram çeşmesinde işe giden işçiler ile okula giden öğrenciler çorba içebilecek. Sabah erken saatlerde uyanarak, okuluna, işine koşturan vatandaşlarımız için sıcak bir çorbanın öneminin büyük olduğunu biliyoruz. Bu nedenle İkram Çeşmesi’ni hizmete sokarak tamamen ücretsiz bir şekilde vatandaşlarımızın bu hizmetten faydalanmasını istedik” diye konuştu.

HER GÜN DAĞITIM OLACAK

Başkan Akay, ikram çeşmesinde en geç saat 06.30’da çorbanın hazır olacağını ve vatandaşların çeşmedeki çorba bitene kadar içebileceklerini ifade etti. Her gün çorba dağıtımının olacağını söyleyen Akay “Üç vanası olan bu çorba çeşmesinden vatandaşlarımız her sabah 06.30 ile 09.00 saatleri arasında ücretsiz olarak çorbalarını içebilecek” dedi.

GEREKLİ ÖZEN GÖSTERİLECEK

Hafta içerisinde hizmet verecek olan İkram Çeşmesi’nden her gün değişik çorba çeşitlerinin akacağını ifade eden Akay, her gün çorbanın bitmesi ile birlikte temizliği yapılan çeşmenin hijyeni için gerekli özenin de gösterileceğini dile getirdi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10