İrmet'ten Genç Erzurumlular'a sağlık indirimi

Çerkezköy Genç Erzurumlular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Çerkezköy'de faaliyet gösteren İrmet Hospital ile dernek üyelerine ve ailelerine yönelik indirim anlaşması protokolü imza

Çerkezköy 1.12.2016 19:39:00 0
İrmet

EN İYİ ŞEKİLDE YARARLANACAKLAR

 

İndirim anlaşmasını Çerkezköy Genç Erzurumlular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İlyas Akın ile İrmet Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Füsun Özcan imzaladı. İrmet Hospital ile yaptıkları indirim anlaşmasının dernek üyeleri ile birinci derece yakınlarını kapsadığını kaydeden Çerkezköy Genç Erzurumlular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İlyas Akın “ Bugün yaptığımız anlaşma ile dernek üyelerimiz ve yakınları bundan böyle sağlık konusunda da indirimden faydalanacaklardır.  Dernek olarak amacımız üyelerimizin sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmasını sağlamaktır” dedi.

 

HAYIRLI OLSUN

 

İndirim anlaşmasının her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulunan İrmet Hospital Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Füsun Özcan “Bugün Çerkezköy Genç Erzurumlular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile indirim anlaşması imzaladık. İrmet Hastanesi olarak dernek üyeleri ve birinci derece yakınlarına indirimli olarak çeşitli avantajlar sunacağız. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

 

Haber / Pınar SANCAR

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10