Kanola Tarla Günü etkinliği düzenlendi

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Bu güzel etkinlikte üreticilerimizle bir araya getirmek için emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Malkara 21.06.2023 12:32:00 0
Kanola Tarla Günü etkinliği düzenlendi

 

Malkara’nın Ahievren Mahallesinde düzenlenen “Kanola Tarla Günü” etkinliğine katılan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Bu güzel etkinlikte üreticilerimizle bir araya getirmek için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Üreticilerimize bereketli bir hasat dönemi ve emeklerinin karşılığını en iyi şekilde almalarını temenni ediyorum” dedi. 

 



Etkinliğe; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner, Ersin Kaçar, Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Cem Özkan, Malkara Ziraat Odası Başkanı Talat Kaya, mahalle muhtarları ve üreticiler katıldı. 


“ÜRETİCİMİZİN FAYDASINA OLACAK HER PROJENİN YANINDAYIZ”


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan “Kanola Tarla Günü” etkinliğinde konuşma yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Yerel yönetim olarak bizler ve ilçemizdeki üretici kuruluşlarımız ile birlikte üreticimizin faydasına olacak her projenin yanındayız. Bu güzel etkinlikte üreticilerimizle bir araya getirmek için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. 

 

Üreticilerimize bereketli bir hasat dönemi ve emeklerinin karşılığını en iyi şekilde almalarını temenni ediyorum. Malkara'mızın tarımsal potansiyelini maksimum seviyede değerlendirmek ve tarımsal faaliyetlerin sürdürülebilirliğini sağlamak için belediye olarak üreticilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından verilen pilav ve ayran ikramından sonra program sona erdi. 


Haber / Semih SARMA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10