Kansere yenik düşen polis memuru Kaya için Çerkezköy’de tören düzenlendi

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde görevli polis memuru 41 yaşındaki Levent Kaya, yakalandığı hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Çerkezköy 7.05.2024 14:10:00 0
Kansere yenik düşen polis memuru Kaya için Çerkezköy’de tören düzenlendi

Evli ve bir çocuk babası Levent Kaya için Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi. 

 

 

 

Törene İl Emniyet Müdürü Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ahmet Çetin, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Vatanel, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin, STK temsilcileri, kurum müdürleri, emniyet ve jandarma teşkilatı mensupları, çalışma arkadaşları ve ailesi katıldı. 

 

 

MEMLEKETİNE GÖNDERİLDİ 

 

Saygı duruşuyla başlayan törende Kaya’nın öz geçmişi okundu ve Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından dua edildi. Törende Kaya’nın ailesi ve meslektaşları gözyaşlarına hakim olamazken, Kaya’nın Türk bayrağına sarılı tabutu, toprağa verileceği Artvin’e götürülmek üzere tören mangasının omuzlarında cenaze aracına taşındı. Evli ve bir çocuk babası olan Kaya, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde görev yapıyordu.

 

 

 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA 

 


0282 747 65 10