Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübü turneye çıktı

Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübü, sahnelediği ilk oyunu ''Entrikalı Dolap Komedyası'' ile büyük beğeni toplarken, Güneydoğu turnesi kapsamında Diyarbakır'ın Hani ve Ergani ilç

Kapaklı 20.12.2021 16:32:00 0
Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübü turneye çıktı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin öncülüğünde Kapaklı Belediyesi bünyesinde ilk kez kurulan ve sahneledikleri ‘’Entrikalı Dolap Komedyası’’ ile tiyatroseverlerden tam not alan Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübü ilk kez turneye çıktı.

 

 

 

İLK OLARAK HANİ İLÇESİNDE SAHNEYE ÇIKTILAR

 

Kapaklı’dan bin 400 kilometre uzaklıktaki Diyarbakır’ın yolunu tutan ekip ilk olarak oyununu Hani ilçesinde sahneledi. Oyun, Hani Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu’nda iki seans halinde sahnelendi.

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

 

Hani ilçesinin ardından Ergani ilçesine geçen Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübü ekibi buradaki Ergani Öğretmen Okulu Konferans Salonu’nda iki kez sahneye çıktı. Ergani’deki oyunu Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de izledi. Oyunu, Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sn. Ahmet Karaaslan ile birlikte seyreden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e oyun sonunda plaket takdim edildi.

 

“KAPAKLIMIZIN ADINI HER ALANDA DUYURMAYA DEVAM EDİYORUZ”

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Mustafa Çetin, “Kapaklımızın adını her alanda duyurmaya devam ediyoruz. Belediyemiz bünyesinde ilk kez kurduğumuz ve sahneledikleri ilk oyunlarıyla ilçemiz ve Çerkezköy ilçesinde büyük beğeniyle seyredilen Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübümüz ilçemizin adını duyurmak için, ilçemizi il dışında temsil etmek için Diyarbakır’ın yolunu tuttu. Burada Ergani ve Hani ilçelerinde ikişer seans olmak üzere 4 kez sahneye çıktı” dedi.

 

EKİBİ YALNIZ BIRAKMADI

 

Ekibi Ergani’de yalnız bırakmayarak oyunlarını seyrettiğini de dile getiren Başkan Çetin, “Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sn. Ahmet Karaaslan ile seyrettiğimiz bu güzel oyunun kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmasını diliyor, misafirperverliğinden dolayı tüm Hanililere ve Erganililere şükranlarımı sunuyorum. Emeklerinden dolayı da Tiyatro Kulübümüzün tüm üyelerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum ” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10