Kapaklı’da korkutan yangın

Kapaklı’da bir apartmanın çatı katında çıkan yangın yan binaya sıçradı. Rüzgârın etkisiyle çevredeki binaların çatılarına da sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun süren çabası sonucu kontrol altına alındı.

Kapaklı 2.04.2024 16:15:00 0
Kapaklı’da korkutan yangın

 

Olay, Kapaklı Yunus Emre Mahallesi Zübeyde Hanım Sokak’ta bulunan bir apartmanın çatı katında meydana geldi. Apartmanın çatısından henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa süre içerisinde yan tarafta bulunan apartmanın ve inşaat halindeki bir binanın çatı katına sıçradı.

 


İTFAİYE EKİPLERİ SÖNDÜRDÜ 


Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri, Kapaklı Belediyesi İtfaiye ekipleri ile 112 ekipleri sevk edildi. Apartmanda bulunan vatandaşlar hızlı bir şekilde tahliye edilirken, itfaiye ekipleri çatı katında çıkan yangını söndürmek için çalışma yaptı. 

 

 

Çevredeki vatandaşlar çalışmaları korkulu gözlerle izlerken, yangın itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı. Yangında iki binanın da çatı katı kullanılmaz hale gelirken, polis ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

 


Haber/Faik Onur KAYA 
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10