Tarih: 08.02.2015 12:55

Kapaklı'nın 2 projesi için sözleşme imzalandı

Facebook Twitter Linked-in

4 PROJE İLE BAŞVURDU

Kapaklı Kaymakamlığı bünyesinde 5 Kasım 2014’te kurulan Proje Destek Ofisi, yaklaşık 2 aylık sürede 4 proje hazırlayarak Trakya Kalkınma Ajansı’na başvurdu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ’Zeka Oyunları ve Eğitici Eğitimi’ projesi, Kapaklı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ’Ofis Yazılımları ve Sunum Teknikleri’ projesi, Kapaklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ’Etkili İletişim Etkin Kurumlar’ projesi ve Kapaklı Emniyet Müdürlüğü ’Aile İçi Şiddet’ projesi ile Trakya Kalkınma Ajansı’na başvurdu.

2 PROJE BAŞARILI BULUNDU

Yapılan değerlendirme sonucunda Kapaklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın “Etkili İletişim Etkin Kurumlar” projesi ile Kapaklı Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nün “Ms.Ofis Yazılımları ve Sunum Teknikleri Eğitimi” projesi Trakya Kalkınma Ajansı tarafından başarılı bulundu.

SÖZLEŞMELER İMZALANDI

Kapaklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın “Etkili İletişim Etkin Kurumlar” projesi ile Kapaklı Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nün “Ms.Ofis Yazılımları ve Sunum Teknikleri Eğitimi” projesinin sözleşmeleri önceki gün Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin tarafından imzalandı.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —