Kapaklıspor, bu kez gazetecilere forma etti

Bu döneme kadar Kapaklı ve Çerkezköy'de bazı kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarına Kapaklıspor forması hediye eden Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz, Kapaklıspor yöneticisi Nu

Kapaklıspor, bu kez gazetecilere forma etti

FORMALARINI TAKDİM ETTİ

Kapaklı Sahası’nda önceki akşam saat 18.00’de Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz, Antrenör Ercan Yılmaz ve antrenman yapan sporcular ile birlikte basın mensuplarını konuk eden Kapaklıspor yöneticisi Nurten Pandiri Çerkezköy ve Kapaklı’daki gazetecilere üzerlerinde isim ve memleketlerinin plaka numaralarının yer aldığı formalarını takdim etti.

 

 

TOPLUMSAL OLAYLAR TARİHSEL OLAYLARDIR

Toplumsal olayların tarihsel olaylar olduğunu ifade eden Kapaklıspor Yöneticisi Nurten Pandir “Olaylar tarih süreci içerisinde süreklilik gösterir. Geleceğin istenilen biçimde örgütlenmesi bugünün iyice anlaşılmasına bağlıdır. Gazeteler de bugünün ve geçmişin anlaşılmasında önemli bir işlevi tarih boyunca sürdürmüş, günümüzde de bu görevini yerine getirmeye devam etmektedir” dedi.

BASIN VE YAYIN ÇOK ÖNEMLİ

Kamuoyunun oluşmasında en önemli etkiye sahip aracın basın ve yayın olduğunu söyleyen Pandir “Basın ve yayın araçları olmadan olayların halka duyurulması zor olur. Halk olaylar hakkında yeteri kadar bilgilendirilmezse kamuoyu da oluşamaz. Bilinen o ki basının hayatımızdaki yeri ve önemi yadsınamaz. Spor Kulübü olarak bizler, basın ve yayının öneminin bilincinde olarak, yaptığımız her çalışmada, her projede değerli basın mensubu arkadaşlarımız ile birlikte hareket ettik” diyerek basın mensuplarına teşekkür etti.

 

 

KIZLAR İÇİN DE SPOR ALANLARI OLUŞTURULMALI

İlçede sportif faaliyetlerin sadece erkek çocuklar ile sınırlı kalmamasını, kız çocukları için de voleybol, tenis gibi faaliyetleri sergileyebilecekleri spor alanlarının sağlanmasını temenni eden Pandir “Bütün spor alanlarındaki ve bütün çocuklarımıza hitap edecek olan çalışmaların ailelerimizin, resmi kurumların ve tüm halkımızın desteği ile birlikte geliştirileceğine inanıyorum” dedi. Formalarını giyen basın mensupları, Kapaklıspor yöneticileri ve küçük sporcularla hatıra fotoğrafı çekindi.

Haber / Faik Onur KAYA