Karataş'ın görevine son verildi

Sosyal medya üzerinden 'Ödüllü soru; attan düşüp gazi olan kimdir' şekilde ki paylaşımıyla büyük tepki toplayan Ak Parti Çerkezköy İlçe Sekreteri Mustafa Karataş'ın parti ile i

Çerkezköy 11.07.2016 10:03:00 0
Karataş

BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, Sosyal Medya üzerinden yaptığı olaylı paylaşım ile büyük tepki toplayan İlçe Sekreteri Mustafa Karataş’ın partide ki tüm görevlerine son verdiklerini ifade etti.

 

ÇERKEZKÖY HALKININ BAYRAMINI KUTLADI

İlçe Teşkilatı toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan İlçe Başkanı Öğe, “11 ayın sultanı Ramazan ayı ve ardından gelen bayram sevincini hep birlikte yaşadık. Biz de bu bayramı Sıla-ı rahim yapmak maksadıyla Çerkezköy dışında geçirdik. Bu vesileyle sizlerin ve bütün Çerkezköy halkının bayramını bir kez daha tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

GÖREVLERİNE SON VERİLDİ

Mustafa Karataş’ın sosyal medya üzerinden  yaptığı paylaşıma değinen Abdullah Öğe, “ilçe yönetim kurulu üyesi bir arkadaşımızın, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı, maksadını aşan paylaşım hepimizi ciddi bir şekilde üzmüştür. Paylaşımdan haberdar olduğumuz andan itibaren teşkilatımızca gerekli işlemler başlatılmış ve bu durum bizzat Tekirdağ İl Başkanımız sayın Ahmet Akçay tarafından kamuoyu ile paylaşılmıştır. Paylaşımı yapan arkadaşımızın teşkilattaki tüm görevlerine son verilmiş, aynı paylaşımın altına benzer nitelikte yorum yaptığı tespit edilen üyemiz Alaettin Demirbağ da İl Disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Bu açıklamayı bugüne bırakmamızın yegane sebebi de bayram nedeniyle şehir dışında olmamdır” ifadelerine yer verdi.

 

EL ÇEKTİRME KARARI TEŞKİLATIMIZIN İNSİYATİFİ İLE ALINDI

Öğe konuşmasının sonunda ise, “özellikle belirtmek isterim ki, bu görevden el çektirmeler tamamen parti teşkilatımızın inisiyatifi ile alınan bir karardır. Zira Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi şahsını korumak, iktidar partisi olarak, en başta bizim görevimizdir. Bu tasarrufumuzun kahve köşelerinde gündem olmayı bekleyenlerin çıkardıkları kuru gürültüyle hiçbir alakası yoktur. Zira bugün bu paylaşım üzerinden gürültü koparmaya çalışanların Atatürk üzerinden istismara kalkışanların geçmişi, Atatürk’e yapılan saygısızlıklarla doludur. Atatürk’ün vefatından hemen sonra resmini paraların üzerinden kaldıran, resmi kurumlarda ki Atatürk posterlerini indiren zihniyetin, bugün olduğu gibi bulduğu her fırsatta Atatürk üzerinden rant sağlamaya çalışmasına asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10