Kırsal mahallelerde yol düzenlemesi için sözleşme imzalandı

Malkara Belediyesi ile Kalkanay İnşaat arasında Köyden Mahalleye Dönüşmüş Yerlerde Malzemesiz Ve Gerekli Görülen Kısımlarda Malzemeli Parke Taş Yol Düzenlemesi Yapım İşine Ait sözleşme imzalandı.

Malkara 10.07.2023 17:17:00 0
Kırsal mahallelerde yol düzenlemesi için sözleşme imzalandı


Malkara Belediyesi adına Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Kalkanay İnşaat şirket sahibi Yılmaz Kalkan arasında gerçekleştirilen imza töreninde Malkara Belediyesi Personeli Engin Karaca da yer aldı.


HER TÜRLÜ HİZMETİ GÖTÜRECEĞİZ 


Sözleşmenin imzalanmasının ardından konuşan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Kırsal mahallelerimizde Malkara Belediyesi olarak hizmetlerimizde hemşehrilerimize layık olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Köyden mahalleye dönüşen kırsal mahallelerimizde Malkara Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde bulunan yerlere her türlü hizmeti götürmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi. 


“ÇALIŞMALARIMIZA DURMADAN DEVAM EDECEĞİZ”


Başkan Yurdakul, “Kırsal mahallelerimizde parke taş eksik olan yollarımızı tamamlamak amacıyla yayınlamış olduğumuz ihalenin sözleşmesini bugün imzaladık. İhaleye göre programlamalarımız kapsamında belirlenen kırsal mahallelerimizde toplam 20 bin 500 metrekare parke taş çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. 

 

Yapmış olduğumuz sözleşmenin yasal süreçlerinin tamamlanmasının ardından ivedi olarak ihtiyaç duyulan kırsal mahallelerimizde 5 iş günü içinde çalışmalarımız başlayacak. Yer tesliminin ardından 100 takvim günü içinde işimiz tamamlanmış olacak. Malkara Belediyesi olarak merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan tüm hemşehrilerimizin refahı için çalışmalarımıza dur durak demeden devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 


Haber / Dilek Hilal DURAN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10