Kitap okuma yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi

Çorlu’da düzenlenen Temel Dini Bilgiler Kitap Okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler düzenlenen törende ödüllendirildi.

Tekirdağ 7.05.2024 13:31:00 0
Kitap okuma yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi

Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları tarafından çıkarılan "Temel Dini Bilgiler /Soru-Cevap" kitabından hareketle öğrenci ve velilerin temel dini bilgiler konusunda doğru kaynaklardan doğru bilgilere ulaşmasını ve kitap okumasını sağlamak amacıyla başlatılan Temel Dinî Bilgiler Kitap Okuma Yarışması sınavı yapıldı.

 

ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI 

 

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çorlu İlçe Müftülüğü öncülüğünde Çorlu’daki STK'larla birlikte düzenlenen Temel Dinî Bilgiler Kitap Okuma Yarışması Sınav Sonuçları sonrası kazananlar için ödül töreni yapıldı.

 

TEBRİK ETTİ 

 

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çorlu İlçe Müftüsü Mehmet Nedim Bakır, STK Temsilcileri, Şube Müdürleri, okul müdürleri, her kategoride dereceye giren yarışmacılar ile öğrenciler ve velileri katıldı. Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, “Temel Dinî Bilgiler Kitap Okuma Yarışmasına katılan tüm yarışmacılar ile dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz” dedi.

 

Haber / Dilek Hilal DURAN 


0282 747 65 10