Kıyıköyspor’da hedef Süper Amatör

Kırklareli 1. Amatör Ligi’nde mücadele eden Kıyıköyspor Kulübü’nde yeni sezon hazırlıkları sürüyor.

Bölgede Gündem 13.09.2023 11:05:00 0
Kıyıköyspor’da hedef Süper Amatör

Yeni sezon öncesi tecrübeli Teknik Direktör İsmail İnan ile anlaşan Kıyıköyspor hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Kıyıköyspor’u Süper Amatör Lig’e çıkarmak istediklerini dile getiren Kulüp Başkanı Fevzi Altan; “Hocamıza ve takıma inancımız tam” dedi.
2023-2024 sezonu öncesi Teknik Direktör İsmail İnan ile anlaşan Kırklareli 1.Amatör Küme ekiplerinden Kıyıköyspor yeni sezon öncesi işi sıkı tutuyor. 


TRANSFERLERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

 


Kıyıköyspor Başkanı Fevzi Altan yaptığı açıklamada; “3 sene önce çocuk, genç, yetişkin, kadın, erkek herkesin hayatlarına dokunmayı hedefleyen sosyal sorumluluk projesi ile yola çıktık. Alt yaş gruplarında ve A takım düzeyinde beldemizi en iyi şekilde temsil ettik. 

Kısa süre zarfında alt yapıdan Beşiktaş gibi büyük bir kulübe futbolcu verdik. A takım düzeyinde ilk 3 yıl takımın yüzde 90’ı beldemiz çocuklarıyla mücadele edip 3 sezon şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. Kırklareli 1. Amatör’de 3. yılını geçirecek olan takımımızda hedefimiz şampiyonluk ve Süper Amatör lige yükselmek. 

 

 

Bu sezon işi şansa bırakmamak için öncelikle Tekirdağ bölgesinin tecrübeli teknik direktörü İsmail İnan’la anlaştık. Hocamızla görüş alışverişinde bulunup raporu doğrultusunda transferlerimizi gerçekleştiriyoruz. Yönetim olarak hocamıza ve takıma inancımız tam. Sezon sonu inşallah süper amatöre çıkmış olacağız” dedi.


Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10