Kontrolden çıkan otomobil duvara çarptı; 1 ölü, 1 yaralı

Kapaklı'da bir otomobilin virajı alamayarak duvara çarpması sonucu meydana gelen kazada ehliyetsiz olduğu öğrenilen otomobil sürücüsü Serhat Akdağ olay yerinde hayatını kaybederken, yanında bulunan arkad

Kapaklı 2.04.2014 13:56:00 0
Kontrolden çıkan otomobil duvara çarptı; 1 ölü, 1 yaralı

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Kaza, önceki gün Kapaklı – Saray Yolu İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Serhat Akdağ’ın (20) kullandığı 59 RC 012 plakalı otomobili ile arkadaşı Hüseyin Işıldak ile birlikte gezmeye çıktı. Kapaklı-Saray yolu İnönü Caddesi üzerine geldiğinde hız nedeniyle virajı alamayan Akdağ direksiyon hakimiyetini kaybetti.

 

OLAY YERİNDEN YAŞAMINI YİTİRDİ

Kontrolden çıkan araç yolun sağındaki bir evin duvarına çarptı. Hurda yığınına dönen otomobilde bulunan sürücü Serhat Akdağ olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Hüseyin Işıldak ise ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

10 GÜN ÖNCE DE KAZA YAPMIŞ

Araç sürücüsü Serhat Akdağ’ın, 10 gün önce maddi hasarlı kaza yaptığı ve aracını tamirde olduğu öğrenildi. Akdağ’ın aracı iki gün önce tamirden aldığı ve daha önce de motosikletini ehliyetsiz kullandığı için polis tarafından bağlandığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10