Kültür Ateşi Tekirdağ’ı dolaşıyor

Tekirdağ Belediye Konservatuvarı tarafından organize edilen proje çerçevesinde Kültür Ateşi Konser ve Gösterileri Muratlı’da devam etti.

Kültür Ateşi Tekirdağ’ı dolaşıyor

 MURATLI’DA YAPILDI

Muratlı Sanayi Sitesi Düğün Salonu’nda düzenlenen ve Muratlılı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Tekirdağ Belediye Konservatuarı Kültür Ateşi Konser ve Gösterileri çerçevesinde oda orkestrası dinletisi, halk müziği dinletisi, enstrümantal ritim şov ve halk oyunları gösterileri yapıldı.
 

HER HAFTA FARKLI BİR İLÇE

Belediye Konservatuvarı olarak kültür ve sanat etkinliklerini Tekirdağ il geneline yayma projesi kapsamında her hafta bir ilçede program düzenlediklerini ifade eden Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, “Tekirdağ Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyoruz. Belediye Konservatuarımızın eğitmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan kültür ateşi programı çerçevesinde bu kez Muratlı’dayız. Misafirperverliğiniz için siz Değerli Muratlılı vatandaşlarıma teşekkür ediyoruz” dedi. Dalgıç, etkinliklerin diğer ilçelerde de devam edeceğini söyledi.
 

Haber / Türker ÖZKAN