Kursiyerlerin eserleri beğeniye sunuldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Meslek Edindirme Kursları (TEMEK) kapsamında Muratlı’da gerçekleştirilen eğitimlerin ardından kursiyerlerin eserleri yılsonu sergisinde beğeniye sunuldu.

Muratlı 15.06.2022 14:30:00 0
Kursiyerlerin eserleri beğeniye sunuldu

Muratlı’da Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Boyacı, Çini İşlemeci, Çini İşlemeci ve Çinici branşlarında düzenlenen Meslek Edindirme Kursları’nda (TEMEK) eğitim görerek sertifika almaya hak kazanan 57 kursiyere protokol üyeleri tarafından sertifikaları takdim edildi.

 

“KADINLAR TOPLUMSAL HAYATA KATILSIN”

Törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Sosyal belediyecilik anlayışının önemli bir örneği olan, özellikle kadınlarımızın toplumsal hayata katılımına katkı sağlayarak yeni meslekler öğrenmelerini amaçladığımız ücretsiz meslek edindirme kurslarımız önümüzdeki dönemde de vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edecektir. Kurslarımıza katılan ve mezun olan tüm hemşerilerimi tebrik ediyor, onlara bu çalışma zevkini aşılayan öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum. “dedi. TEMEK kapanış sergisi ve sertifika törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, daire başkanları, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Haber / Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10