Tarih: 22.09.2019 17:41

Lige bir puanla başladık

Facebook Twitter Linked-in

TFF Bölgesel Amatör lgi 11.grupta 1911 Çerkezköy Doğanspor ile Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş ile karşılıklı kaydedilen gollerle berabere kaldı.

 

ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI

 

Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda saat 15.00’de başlayan karşılaşmayı Tayfun Güz yönetirken, yardımcılıklarını Enes Seymen, Kerem Kaan Matyar yaptı. Maça 1911 Çerkezköy Doğanspor Sedat, Hilmican, Sinan, Göksel, Tuna, Buğra, Utku, Yusuf, Furkan, Kadir, Mert Baykuş kadrosu ile çıktı. Konuk ekip Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş ise karşılaşmaya Hamdi, Ömer, Kadir, Fatih, Veysel, Gökhan, Selim, Emin, Raşit, İbrahim, Oğuzkaan ilk onbiri ile çıktı.

 

1911 ÇERKEZKÖY DOĞANSPOR ETKİLİ BAŞLADI

 

Maça fırtına gibi başlayan 1911 Çerkezköy Doğanspor ilk dakikada Yusuf ile fırsat yakaladı. Ceza sahası dışında topla buluşan Yusuf’un sert vuruşu yandan auta çıktı. Karşılaşmanın 6’ıncı dakikasında ise gelişen Çengelköy Futbol Yatırımları atağında Raşit’in ortasında Selim’in vuruşu direkten döndü. 15’inci dakikada ise 1911 Çerkezköy Doğanspor atağında Mustafa Mert’in indirdiği topta Yusuf’un vuruşu yandan auta çıktı.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

21’inci dakikada gelişen 1911 Çerkezköy Doğanspor atağında Utku’nun pasıyla hareketlenen Mustafa Mert kaleci Hamdi’nin sağından topu ağlara gönderdi. Karşılaşmanın hakemi pozisyonun ofsayt olduğunu belirleyerek golü iptal etti. Karşılaşmanın 28’inci dakikasında ise konuk ekip Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş etkili geldi. Sağ kanattan gelişen atakta Emin Soğuk’un sert vuruşunu kaleci Sedat aynı güzellikle çıkardı. Orta alan şeklinde geçen karşılaşmanın 37’inci dakikasında 1911 Çerkezköy Doğanspor atağında Furkan’ın vuruşu yandan auta çıktı. 39’uncu dakikada ise sağ kanattan gelişen konuk ekip atağında Oğuzkaan’ın indirdiği topta Emin’in vuruşunu kaleci Sedat iki hamlede kontrol etti. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

SEDAT PENALTIDA GOLE İZİN VERMEDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresine her iki takımda kontrollü bir futbol ile başladı. 50’inci dakikada gelişen Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş atağında Tuna’nın yaptığı müdahalenin ardından hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen İbrahim’in vuruşunu kaleci Sedat mükemmel çıkarttı. 58’inci dakikada ise 1911 Çerkezköy Doğanspor’da Mustafa Mert sakatlanırken, yerine ise oyuna Mert Ekici dahil oldu. 60’ıncı dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Utku’nun sert vuruşu yandan auta çıktı. Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş 62’inci dakikada iki oyuncu değişikliği yaptı. Raşit ve Oğuzkaan oyundan çıkarken yerine ise Ahmet Batuhan ve Tanju oyuna dahil oldu.

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

 

65’inci dakikada konuk ekip golü buldu. Sol kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında topla buluşan Selim şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’yi karşılaşmada öne geçirdi. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen mağlup duruma düşen 1911 Çerkezköy Doğanspor beraberliği ise 68’inci dakikada buldu. Furkan’ın kullandığı kornerde altı pas üzerinde topla buluşan savunma oyuncusu Tuna topu boş ağlara göndererek skora dengeyi getirdi.

 

 

1-1 SONUÇLANDI

 

70’inci dakikada Yusuf Özkan oyundan çıkarken yerine ise Yusuf Apaydın dahil oldu. Karşılaşmada taraftarının desteğini arkasına alan 1911 Çerkezköy Doğanspor orta alanda topa daha çok sahip olurken, kontra ataklarla goller aradı. Konuk ekip Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş ise sağ kanattan etkili olmaya çalıştı. 80’inci dakikada günün başarılı ismi Furkan Şerifoğlu’nun yerine Yunus Emre oyuna dahil oldu. 81’inci dakikada ise rakibine sert müdahalede bulunan 1911 Çerkezköy Doğanspor’da Sinan sarı kart ile cezalandırıldı. 86’ıncı dakikada Tanju’nun vuruşu üstten auta çıktı. Konuk ekip 89’uncu dakikada gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta İbrahim’in vuruşunu kaleci Sedat mükemmel çıkardı. Beş dakika verilen uzatmalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —