Malkara Belediye Meclisi toplandı

Malkara Belediye Meclisi Ekim Ayı olağan toplantısı Belediye Meclis Salonunda Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un Başkanlığında yapıldı.

Malkara 3.10.2023 17:54:00 0
Malkara Belediye Meclisi toplandı


Ekim Ayı Meclis Toplantısı; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulmasının ardından açılış konuşması, yoklama ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başladı.


ARA KOMİSYON YAPILDI 


Cami İnşaat Yardımı hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra Gazibey Mahallesi 217 Ada 2 Nolu Parsel Plan Değişikliği hakkındaki İmar Komisyonu raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Fen İşleri Müdürlüğünün Kozyörük Mahallesi Düğün Salonu Yapımı hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edilmesinin ardından ara komisyon yapıldı. Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 


OY BİRLİĞİYLE KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ 


Gündemin 4’üncü maddesinde yer alan Destek Hizmetleri Müdürlüğünün Bedelsiz Taşıt Devri Kabulü hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. 

 

Strateji Geliştirme Müdürlüğünün 2024 Yılı Ücrete Tabi İşler Tarifesi hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Strateji Geliştirme Müdürlüğünün 2024 Yılı Performans Programı hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Gündemin 7. maddesinde yer alan Strateji Geliştirme Müdürlüğünün 2024 Yılı Performans Esaslı Bütçesi hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.


OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ 


Gündem dışı 1. maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Devir hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.


Haber / Dilek Hilal DURAN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10